01.08.2021

VIP DUBL:
—–
18:55 Hajduk – Šibenik 1:0 WIN
1
1,31

19:00 Rostov – Zenit 2:4 WIN
2
1,53

KVOTA: 2,00 WIN
—————–
– Hrvatska 3. kolo

Nakon pomalo sramotnog ispadanja iz Conferencija lige od kazahstanskog Tobola ovo je bukvalno must win za Hajduk i trenera Gustafsona. Imali su iz Splita prednost od 3:1 a onda izgubili nakon produzetaka u gostima 4:1.

Danas su jaci za Livaju, Biuka i Eduoka i vrlo jak sastav Hajduka danas.

Protivnik idealan da se podignu jer Sibenik ima problema i sa povredama a realno su dosta slabija ekipa. Oba duela ove sezone izgubili su, doduse oba su igrali u gostima ali realno slaba ekipa.

Navijaci Hajduka pobjesnili nakon ispadanja iz Evrope i trener domacih nema izbora nego juriti prvu pobjedu u prvenstvu, oni su igrali remi sa Lokomotivom te porazeni od Osijeka 2:1.

** Nakon velikog razočaranja u Kazahstanu od danas gledamo naprijed prema Šibeniku. Mislim da nam utakmica dolazi u pravo vrijeme. Želimo pokazati drukčije lice Hajduka, pogotovo što se tiče rezultata – istaknuo je između ostalog trener Gustafsson.**

Sva 3 medjusobna duela ove godine dobio je Hajduk, 1:0, 1:0 i 2:0

– Rusija

Zenit je proslogodisnji sampion Rusije a i u ovu sezonu usli su dosta jako pobjedom u super kupu nad Lokomotivom iz Moskve te u prvom kolu trijumf u gostima kod Khimkia 1:3.

Dosta jaka ekipa gdje i dalje napad predvodi iskusni Dzyba, uz njega su jos tu Azmoun, Wendel, Mostovoy itd..

Rostov ce ovde igrati vecinu meca bunker jer ako se otvore nemaju sta traziti protiv ovako kvalitetnog protivnika. Oni su u prvom kolu izgubili na ovom terenu od Dinama iz Moskve 0:2.

Zenit cini se i ove sezone da ce biti glavni kandidat za titulu, poslednja 2 gostovanja slavili su u Rostovu. Danas ne ocekujem previse lagan posao jer kako rekoh domacin ce se grcevito braniti ali razlika u kvalitetu trebala bi doci do izrazaja.

Facebook Comments

Comments

comments