03.08.2021

VIP PIRAMIDA 2.
————
20:00 PSV – Midtjylland 3:0 WIN
1
1,30

ULOG: 31,20 €

Moguća isplata: 40,56 € (sledeci ulog 40,56€)
————————
Kval. za ligu sampiona

Gosti imaju problem sa koronom. Na zadnjem testiranju jos trojica prvotimaca su pozitivna na Covid, Nicolas Madsen, Henrik Dalsgaard i Pione Sisto dok se listi pridruzio i Mikael Anderson a povredjeni su Cajuste i Kaba..
**Tokom vikenda primili smo nove slučajeve od Nicolasa Madsena, Henrika Dalsgaarda i Pione Sisto. Nažalost, moramo priznati da smo interno zaraženi u klubu pa stoga pooštravamo protokole i poduzimamo daljnje mjere. Od ključne je važnosti da prekinemo lance infekcije na temelju ljudskih obzira, a mi ćemo učiniti sve što možemo za to, kaže sportski menadžer Svend Graversen.**
Bitna stvar je i sto nisu juce otputovali na utakmicu nego putuju danas dakle na dan igranja sto uvjek stvara umor igracima od puta.

Bitna stvar je i sto nisu juce otputovali na utakmicu nego putuju danas dakle na dan igranja sto uvjek stvara umor igracima od puta.

PSV ima nekoliko izostanaka takodje ali su ozbiljna ekipa i znaju da moraju ovo iskoristiti na svom terenu te steci prednost uoci puta u Dansku kada ce Midtjylland vjerovatno biti kompletan.

Oni su lagano izbacili turski Galatasaraj sa 5:1 kuci i 1:2 pobjedom u gostima dok je danski tim imao dosta srece protiv Celtica kojeg su izbacili kuci nakom produzetka.

Facebook Comments

Comments

comments