14.08.2022

VIP PREDLOG: 13:30 St.Pauli – Magdeburg 1 1,80 3:0 WIN
——————————————-
NJEMAČKA: 2. BUNDESLIGA – 4. KOLO

Prosle sezone St. Pauli je bio jesenji prvak i jeda od glavnih kandidata za promociju u Bundesligu medjutim u drugom dijelu sezone su pali i tako zavrsili na 5. poziciji.

Ekipa ima kvalitet ali do sad los start u prva 3 kola, jedna pobjeda, remi kod Hannovera 2:2 i poraz u gostima kod Kaiserslauterna 2:1. Jedina pobjeda bila je kuci u prvom kolu nad Nurnbergom 3:2 te jedna u kupu protiv nizeligasa Straelena 3:4

Velika prednost domacina je njihov stadion Millerntor gdje imaju jedne od vjernijih navijaca u ovoj Bundesligi 2.

Sto se transfera tice prodali su Danny Kyereha i Guido Burgstallera ali je dosao Nemeth iz Mainza, Fazliji iz St. Gallena, odlicni Eggestein napadac iz Antwerpena, Otto iz Hoffenheima itd itd..

Magdebburg je protutnjao trecom ligom i lako se popeli u visi rang medjutim pocetak sezone govori da je njihova realnost borba za opstanak jer ne posjeduju dovoljno kvaliteta.

Luca Schuler koji je prosle sezone zabio 12 golova ne moze jos pomoci timu jer je povredjen.

Fale jos Florian Kath, Maximilian Franzke,Leon Schmökel, Luka Slišković, Baris Atik zbog povreda dok je suspendovan Jamie Lawrence a pod velikim upitnikom Moritz-Broni Kwartenga..

Kazem St. Pauli ima odlicnu podrsku na svom terenu i veliki vjetar u ledja pa je vrijeme da se dizu na tablici protiv slabijeg protivnika.

Magdeburg je ove sezone od 4 odigrana meca dobio samo 1 i to u gostima kod Karlsruhera 1:2.

Njihov poslednji medjusobni duel zavrsen je pobjedom domacina u kupu prosle godine 3:2

Facebook Comments

Comments

comments