07.09.2022

VIP PREDLOG: 00:00 Univ.Sucre – Real Santa Cruz 1 1,61 3:1 WIN
———————————————
BOLIVIJA: DIVISION PROFESIONAL – CLAUSURA – 16. KOLO

Moram probati jer kod gostiju vlada jedna ocajna situacija sto se para tice i fudbaleri bukvalno nemaju ni ciste dresove za treninge pa su odlucili strajkovati i nisu danas trenirali uoci ovog meca.

Google translate ce najbolju analizu napisati;

Real Santa Cruz en paro y no hay dinero siquiera para el agua

** Real Santa Cruz nezaposlen i nema para ni za vodu
D’BOLEA.- Klub Real Santa Cruz u najgoroj ekonomskoj krizi u svojoj istoriji i između igrača, rekvizita, doktora odlučili su da ne treniraju ovog utorka kada imaju i meč sa Universitario de Sucre što je veoma važno, jer im je hitno potrebno postići bodove.

Lideri su u ponedjeljak ponudili da im isplate punu platu od nekolicine koju su dužni da pokriju osnovne potrebe svoje porodice u ličnom angažmanu predsjednika Carlosa Sáncheza, koji je nedavno ponovo izabran, ali noću im je ponuđeno samo 50% iznosa plata ljekarima i rekvizitima i podržavajućim fudbalerima odlučilo je da podrži štrajk.

Kao što je poznato, novca nema ni za plaćanje potrošnje vode i još gore struje, utoliko što fudbaleri i stručni štab nemaju odeću za trening.

Sa svoje strane, fudbaleri najavljuju da je paro napravljen, podrška doktorima i rekvizitima, a potraživanje tima je dobilo rok do 18. septembra i mogao bi doći do novog štrajka.

Real Santa Cruz, koji ima dobar tim i ima mogućnosti da konsoliduje nagradu Copa Sudamericana, iako mu situacija ne ide previše u prilog, jer klub prolazi kroz najgori ekonomski trenutak, iako nije sada od prošle godine već imao ovih neprijatnosti, ali do iste nisu riješene.
Ovog utorka će oni koji su uključeni ispraviti pitanje novca ili svoje plate u tom smislu, ali nije stvar u tome da imate dobru volju, nego je novac.

Klub nije trenirao ovog utorka i pretpostavljaju da su u poziciji da igraju sljedeću utakmicu za Clausura turnir stranih veterana, kada dolazi datum 16. i završni dio događaja koji će se završiti uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.**

Gosti imaju kvalitetnija imena u timu ali ovakva situacija je katastrofa i Sucre do moze iskoristiti.
…………………………….

VIP LIVE: Always Ready 0-1 Guabira Montero 1 2,15 2:1 WIN
—————————————-
Bolivija

Pocelo skoro drugo poluvrijeme

Pomalo ”smrdi”

Dosta uplata live na 1 u Aziji

Domacin za klasu bolji a gosti poveli pred kraj poluvremena

Statistika;

ŠUTEVI: 9-2

KORNERI: 3:3

OPASNI NAPADI: 38:9

POSJED LOPTE: 64:36%

Ni jedni ni drugi nisu odavno prelaz odigrali pa je mozda veceras vrijeme.

Prosle godine na ovom terenu bilo je 6:1

Facebook Comments

Comments

comments