13.08.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 5 August at 15:05

VIP PREDLOG: 20:45 Rochdale – Bolton 1 2,00 4:2 WIN
—————————————-
ENGLESKA: EFL Cup – 1/64-finala

Meč se igra za 8 dana ali stavicu odmah jer vjerujem u pad kvote.

Po ko zna koji put pisem o Boltonu i nijednom nista lijepo po njih. Ispali su u Leauge One i krenuli sa -12 bodova zbog finansijskih neispravnosti. Imali samo jednu pripremnu utakmicu i izgubili od Yorka 1:0 da bi u prvom kolu Leauge One drzali se nekako do 56′ minute ali je onda Wycombe konacno zabio i porazeni su na kraju 2:0.

Za osam dana u Boltonu nista se na bolje ne moze promjeniti. Imaju dosta klinaca u ekipi jer sve sto valja pobjeglo je iz kluba glavom bez obzira. Josh Magennis odbio je putovati na prvo gostovanje Wycombu zbog toga sto nije platu dobio 5 mjeseci i Bolton je imao samo 5 seniora koji su putovali, Remi Matthews, Jason Lowe, Erhun Oztumer i Luke Murphy. Ostalo je sve omladinski pogon.

https://www.theboltonnews.co.uk/…/17815409.bolton-wanderer…/

Andrew Taylor takodje je napustio Bolton i slobodan je igrac a razlog je naravno finansijsko stanje jer kako kaze od februara nisu dobili ni centa. Gary O’Neil je pusten iz kluba, Sammy Ameobi otisao u Nothingam dok je David Wheater otisao u Oldham kao i nekolicina drugih igraca.

https://www.gazettelive.co.uk/…/months-unpaid-all-consuming…

Dakle protiv Wycomba igralo je samo 5 seniora i sve ostalo su bili igraci iz mladjih kategorija (Boltonova akademija). Nista drasticno se ne moze promjeniti do ovog susreta tako da je ova kvota sigurno value.

https://www.boltonwanderers.news/…/bolton-victorious-at-wy…/

https://www.boltonwanderers.news/…/bolton-victorious-at-wy…/

Rochdale je prvi mec sezone dobio Tranmere i to u gostima 2:3 tako da je to dovoljno reci o njima i protiv omladinskog pogona Boltona jednostavno ne bi smjeli imati previse problema.

Facebook Comments

Comments

comments