27.09.2016

Kovačević Nemanja
7 hrs
VIP DUPLANJE:
—————
20:45 Dinamo Z. – Juventus 0:4
2
1,32

20:45 Sporting L. – Legia W. 2:0
1
1,27

20:45 Sevilla – Lyon 1:0
1X
1,21

KVOTA: 2,03 (5/10) WIN +51,50€
—————————
– Sta reci ovde nego da ce se Dinamo lose provesti. Kod njih trenutno situacija je daleko od bajne pogotovo nakon poraza u derbiju od Rijeke gdje su primili cak 5 komada, nakon toga trener je dao ostavku a od Lyona u prvom mecu su primili 3 komada, bilo je 3:0 za francuze. Sastav Dinama bi trebao izgledati ovako: Šemper – Šitum, Sigali, Schildenfeld, Pivarić – Benković, Jonas, Machado – Soudani, Antolić – Fernandes. Kao sto vidite ovaj tim ima i manje od minimalnih sansi da se odupre Juventusu koji je u prvom kolu kiksao protiv Sevilje kuci (0:0) i sad ocajnicki traze sva 3 boda. Juventus koji je bar za klasu jaci u svim segmentima ovde realno bi se trebao prosetati i lagano i rutinski uzeti 3 boda.

– Sporting je proslo kolo dozivio šok protiv Reala jer su vodili citav mec i to zasluzeno, Real ih nije uspio ni nadigrati ali eto sreca je bila na madridskoj strani i uspjeli su zabiti 2 gola u poslednjih 5 minuta meca. Legia je zalutala u ovo takmicenje to je jasno kao dan. Njih trenutno vodi trener koji je do skora vodio ekipe iz Poljske trece lige, nema nikakvog iskustva na vecim takmicenjima tako da se Dortmund njihovim terenom prosetao sa cak 6 golova a sada idu u goste motivisanim portugalcima koji ove sezone imaju ozbiljne namjere i u borbi za titulu jer prije samo par kola dobili su i Porto tako da ovde Legia nema sta traziti. Sporting u punom sastavu, Legia bez Pazdana (DF 6/0) i Kucharczyka (Mf 6/1).

– Kvotu na 2 sam zaokruzio dvoznakom na Sevillu. Iako je Lyon podigao formu mislim da na ovako vrucem gostovanju mogu maksimalno do boda. Oni su prvo kolo igrali s Dinamom i lagano upisali 3 boda dok je Sevilla odigrala odlican mec u Torinu i uzela bod Juventusu, bilo je 0:0. Sada ce prica biti drugacija jer ce sigurno ici na 3 boda, na ovom terenu igraju fantasticno i imaju fanaticnu podrsku navijaca tako da francuzi ovde kazem mogu maksimalno do boda.
LikeShow More ReactionsComment

dup

Facebook Comments

Comments

comments