28.09.2016

VIP TRIPLE(WWIN):
——————————
20:45 Celtic – Man.City 3:3
2
1,40

20:45 Arsenal – Basel 2:0
1
1,32

20:45 Besiktas – Dinamo Kijev
Zbroj kartona (3.5) u regularnom vremenu? 5 kartona
Više 1,30

KVOTA: 2,40 (4/10)
————————
– Sta reci osim da je City u ovom trenutku jednostavno prejak za skotski tim koliko god vruc teren bio i koliko god skotlandjani voljeli fudbal. Bio sam skeptican u vezi Citija pod palicom Gvardiole ali pokazao je da nije bez razloga bio trener Barce i ova masina trpa redom pa tako ocekujem i da uzme i ovde 3 boda pogotovo jer su u grupi s Barcelonom i do tog meca i City i Barca ce htjeti da uzmu maksimalan broj bodova pa onda u tim derbi mecevima sta bude. Cetic je u prvom mecu od Barce primio cak 6 komada i vjerujem da od Sterlinga, Aguera, Silve, Fernandinha itd mogu bar 2 sto mislim da bi bilo dovoljno za 3 boda.

– Arsenal dize formu to se vidi i po igri a i po rezultatima. Protiv PSG-a u prvom kolu odbrana je djelovala nestabilo ali odigrali su jako dobro na kraju i uzeli bitan bod u gostima, bilo je 1:1 dok je Basel jedva kuci iscupao bod protiv Ludogoretsa u poslednjim minutama meca, bilo je takodje 1:1. Arsenal proslo kolo u ligi zabio 3 komada Celziju i totalno ih nadigrao pa sta onda da Basel ocekuje, svicarski tim koji se ponajvise uzda u domace meceve. Jednostavno Ozil, Sanchez, Walcott, Cazorla itd ne bi smjeli imati previse problema da nadju put do mreze Basela.

– Pogodna utakmica za kartone jer se sastaju ekipe koje i te kako znaju grubo odigrati. U ovoj grupi su jos Napoli i Benfica i vec se zna da bi Napli trebao uzeti prvo mjesto tako da ce se Benfica i ova 2 tima boriti za drugo a svaki kiks naravno ce ih udaljiti od cilja i ocekujem s obe strane musku igru i veliku borbenost sto ce pridonijeti i te kako grubljim statovima. Sudija je njemac Felix Zwayer ciju statistku poslednjih meceva mozete vidjeti na slici. Vazi za jednog od strozijih u Njemackoj a ovde ce biti materijala za javne opomene tako da bi minimum 4 morao pokazati.

sudija

Facebook Comments

Comments

comments