13.01.2018

VIP DUBL:
—————
16:15 Real Madrid – Villarreal
1
1,25

19:30 Makedonija – Slovenija
2
1,80

KVOTA: 2,25 lose
———————-
Preskocio bi ovo da je Villareal kompletan ali nije. Fale im bitni igraci. Out su Bakambu (16/9 att, najbolji strijelac),Soriano (14/0 mf), Ruiz koji je suspendovan (14/0 df) i jos par manje bitnih.
Real sa Ronalndom i Baleom napred trebao bi dominirati veliku vecinu susreta. Vjerovatne pocetne postave:
http://prntscr.com/hzw2r7

Rukomet i prvi mecevi i u ovoj grupi gdje su Njemacka, Crna Gora, Makedonija i Slovenija. Po ovoj kvoti moram jednostavno na slovence i to prije svega zbog trenera za kojeg smatram da je jedan od boljih strucnjaka, to je Vujovic naravno. Iako su na ovom prvenstvu bez ponajboljeg igaca Doloneca ipak smatram da mogu i te kako daleko dogurati jer ovo je timski sport a Vujovic je slozio jako finu ekipu, tu su Bezjak, Marguc, Janc, Zarabec itd. Rezultati odlicni jer su u poslednjih 9 meceva upisali samo 1 poraz i to od Hrvatske 21:20 u pripremnom mecu. Kasnije su razbili Iran i Srbiju dva puta.
Makedoniju i dalje predvodi Lazarov kojeg polako stizu godine, sada igra u francuskom Nantesu. Uzdaju se oni i u Stoilova i odlicnog Manaskova ali ja cu prednost dati slovencima. Imace i vecu podrsku, Vujovic je u Zagrebu kao kod kuce, bio je trener Zagreba tako da i to znaci sigurno i u jednom neizvjesnom mecu ocekujem da timska igra slovenaca dodje do izrazaja i da se Lazarov zaustavi koliko je to god moguce.

Facebook Comments

Comments

comments