17.02.2018

VIP DUPLANJE:
——————–
17:30 Čelik – Vitez 1:0
1
1,40

16:00 Brighton – Coventry 3:1
1
1,33

19:00 Basel – St.Gallen Krepali idioti
1
1,22

KVOTA: 2,25
——————-
Kvota koja je pala i to ogroman pad. Dosta uplata na Celik ali vjerujem da ce to i opravdati jer nemaju pravo kiksati ovo pa cak im ne pomaze ni novac ako odrade za kladionicu jer tokom zime dosta je ulozeno u ovaj tim. Nasli su sponzore i finansijske injekcije pa je doslo dosta igraca. Spisak igraca koji su dosli u zimskom prelaznom roku: http://prntscr.com/ig01th
Protivnik je najgori tim lige. Vitez u gostima je kao i Celik najgori gost lige, od 9 partija svih 9 poraza ali Vitez nema pojacanja kao Celik koji najavljuje bjeg sa dna tabele pa zbog toga i navijaci zele da vide novi tim pojacan i ocekuje se i solidna posjeta tako da vjerujem da ce bar na misice ovo dobiti ako ne na neki kvalitet.

Engleska FA Cup. Razlika u kvaliteti ocigledna odmah na prvi pogled jer Brighton igra premier ligu dok je Coventry iz League Two. Domacin najavljuje jak sastav dok gosti imaju problema s izostancima. Ne mogu racunati na bitna dva defanzivca Grimmera (df 28/1) i Davies(df 16/0), zatim veznjaka Jonesa (mf 19/5 golova) i Doylea (mf 28/3) a nema ni Andreua (mf) ni napadaca Drewa(att 3/0). Brighton jos nije rjesio pitanje opstanka u premier ligi tako da im ne ide na ruku da ovaj mec zavrsi nerjesi pa da moraju igrati uzvrat nego ce pokusati odraditi odmah danas sav posao.

Basel nakon visokog poraza od Citija 0:4 moze se slobodno okrenuti domacem prvenstvu i juriti Young Boyse koji im bjeze 5 bodova. Treba im pobjeda nakon visokog poraza a St. Gallen mozda idealan jer ce igrati rastereceno i otvoreno a dolaze jako oslabljeni. Imaju 5 novih problema. Falice im druga dva strijelca, Aleksic (21/6 golova, att) i Buess(21/6 att), kao i problemi u odbrani, out su Haggui(df 17/0), Luchinger (14/0 df) i Gonitzer (9/0 df).

Facebook Comments

Comments

comments