16.03.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs
VIP DUBL:
————-
20:00 Lorient – Orleans 3:1
1
1,50

20:30 Lech P. – Lechia 3:0
1
1,48

KVOTA: 2,22 WIN
———————-
FRANCUSKA: Ligue 2 – 30. kolo

Lorient ulazi dosta motivisan u ovaj mec. To je tim koji se bori za ulazak u prvu ligu, trenutno imaju 5 bodova manje od drugoplasiranog Nimesa a to mjesto vodi direktno u visi rang. Lorient na vrijeme podigao formu, vezali su 3 pobjede i u ovaj duel ulaze sigurno kao favoriti. Izostanci su Cabot i Mara. S druge strane Orleans za sad dosta miran na sredini tabele jer imaju zalihu od 10-ak bodova u odnosu na zonu ispadanja. Njima danas fale Monfray i Furtado dok su Ligoule i benkaid pod znakom pitanja. Proslo kolo Lorient donio 3 boda iz Niorta (1:2) dok je Orleans izgubio kuci od Nimesa 1:4. Prvi mec ove sezone Lorient ih je dobio u gostima sa 1:2 pa valjda mogu i na svom terenu.

Poljska liga

Lech vjeruje da ce se ukluciti u borbu za titulu pogotovo nakon dobrih partija zadnje vrijeme. Proslo kolo 5:1 pobjeda ovde nad Jagielloniom koja je prva na tabeli sto Lechu daje krila i jos vece samopozdanje. Na ovom terenu ne znaju za poraz ove sezone, 10 pobjeda i 3 remija takodje i sa najboljom gol razliko, zabili 29 a primili samo 7 golova ovde.
Lechia je promjenila trenera nakon ocajnih partija ali mislim da je kasno da se nesto drasticno promjeni. Ovaj tim ne zna za pobjedu vec 9 kola u nizu. Oni su na poziciji 13 i borice se za opstanak.

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 81

Facebook Comments

Comments

comments