21.04.2018

VIP PREDLOG: 15:30 Hamburg – Freiburg
Zbroj kartona (3.5) Više 1,80 7 WIN
————————————
NJEMAČKA: Bundesliga – 31. kolo

TABELA: http://prntscr.com/j87erh

Ovo je dakle biti ili ne biti utakmica za Hamburg jer ukoliko ne upisu 3 boda a 4 kola do kraja onda je sve cini se jasno i od iduce sezone bice clanovi druge lige Njemacke. Nije samo domacin u opasnosti nego i Freiburg kao sto vidite po tabeli. Freiburg je trenutno na mjestu koje vodi u razigravanje za opstanak u ligi i u ocajnoj su formi. Ukoliko ovde izgube onda bi se oni nasli u jos goroj situaciji, Hamburg bi im prisao na samo -3 boda i do kraja bi morali strijepiti i za tu poziciju koja ne vodi direktno u nizi rang nego ce imati sansu protiv treceplasirane ekipe iz druge lige u dva meca pokazati da li zasluzuju drustvo najboljih.
Logicno da mi najbolji izbor broj kartona i to pogotovo po ovako niskoj granici. Kazem niskoj jer mec ce biti pun nervoze i napetosti, ipak je u pitanju opstanak u Bundesligi. Sudija ovog meca je Cortus i negov prosjek je 3.91 kartona po mecu. U zadnje vrijeme se i razmahao. Na mecu Koln-Mainz pokazao je 8 zutih i 1 crveni a poslednji mec koji je sudio bio je Chemnitzer-Meppen gdje je pokazao 6 zutih i 1 crveni karton. Hamburg kuci je odigrao 73% meceva sa 4+ (ukupno) kartona i sve upucuje na to da bi i danas trebali vidjeti minimum 4 javne opomene.
Statistika sudije: https://us.soccerway.com/referees/benjamin-cortus/63083/

U njihovom prvom duelu ove sezone na stadionu Freiburga (0:0) bilo je 5 kartona. https://www.rezultati.com/utakmica/dC1hafIg/#detalji

Facebook Comments

Comments

comments