04.05.2018

Kovačević Nemanja
10 hrs

VIP TRIPLE(DUPLANJE):
————————
19:15 Sparta P. – Zlin 2:1 
1
1,33

20:45 Nimes – GFC Ajaccio 4:0
1
1,24

21:00 Sevilla – R.Sociedad 1:0
1X
1,35

KVOTA: 2,23 WIN
———————-
ČEŠKA LIGA

Gledao sam prosli mec Sparte protiv Ostrave koja je imala nevjerovatnu podrsku navijaca, klub se bori za opstanak i zasluzuju da ostanu. Uspjeli su dobiti Spartu 3:2 a mec je rjesio iskusni Milan Baros pred kraj meca i tako Spartu bukvalno izbacio iz trke za top dvije pozicije i Lige Sampiona ali sada im u ova poslednja 4 kola ostaje borba za Ligu Evrope jer trenutno su 5. a trece i cetvrto mjesto vode u kval. za Ligu Evrope. Nema sumnje da je Sparta kvalitetniji tim od Zlina i danas se jednostavno moraju vratiti na pobjednicki niz i uzeti sva 3 boda. Zlin jos nije matematicki samo obezbjedio opstanak ali udaljeni su cak 5 mjesta od opasne zone i imaju 4 boda vise od spomenute Ostrave koja je u zoni ispadanja. Zlin je jako tvrda i nezgodna ekipa u gostima sto je zanimljivo ali vjerujem u kvalitet Sparte i nadam se da su zaboravili ovaj poraz od Ostrave jer vrijeme je za pobjede.

Francusa 2. liga

Ovde je jasno manje vise sve. Igram na tim kojem trebaju bodovi i koji ce biti motivisan. Nimes veceras sa 3 boda proslavio bi bukvalno ulazak u prvu ligu jer do kraja su 2 kola a Nimes ima 3 boda viska od AC Ajacia koji veceras gostuje Auxerru. GFC Ajaccio je svoje odradio za ovu sezonu, obezbjedili opstanak (8 bodova viska u odnosu na zonu ispadanja) tako da ce oni ovde samo odradjivati posao protiv dosta motivisanog domacina, ponavljam u pitanju je ulazak u najjacu ligu Francuske i ovakav penal Nimes ne smije propustiti. Pored toga GFC Ajaccio dosta los u gostima: http://prntscr.com/jdok6y

Sevilla je dugo u krizi, cak 9 meceva u nizu bez pobjede i zbog toga je Montela morao letiti iz kluba. Dosao je Caparrós od kojeg se ocekuje da podigne moral, motivaciju i nivo igre Seville do kraja i izbori naravno Evropu. Veceras treba ocekivati agresivnu i borbenu ekipu Seville jer i navijacima je dosadilo gledati njihova blijeda izdanja. Sevilli ostaje borba za Ligu Evrope i to je trenutno cilj 3 kola prije kraja. Trenutno su 8. sa 48 bodova dok sedmoplasirani Getafe (kval. za Ligu Evrope) ima samo bod vise ali i utakmicu vise tako da bi sa eventualna sva 3 boda Sevilla dosla na tu 7. poziciju i onda bi imali 3 boda manje od sestoplasiranog Villareala koji je na mjestu koje vodi direktno u grupnu fazu Lige Evrope. Ocekuje se podrska navijaca jer ocekuju novo lice Seville pod palicom novog trenera i tesko je ocekivati da izgube ovako bitan mec.

Facebook Comments

Comments

comments