09.06.2018

VIP DUPLANJE:
———–
20:45 Španjolska – Tunis 1:0 win
1
1,26

18:00 Srbija – Bolivija 5:1 win
1
1,48

20:00 Slovenija – Mađarska lose
1
1,29

KVOTA: 2,41
————————–
Prijateljski mec

Španija igra poslednji duel pred Rusiju. Pošto su kiksali sa svicarcima (1:1) danas ce dati sve od sebe da se pobjedom oproste od prijateljskih duela i ubrizgaju sebi potrebnu dozu samopouzdanja pred Mundijal. Španija je ovde sa svim igračima i ide se na pobjedu od prve minute. Tunis ce se braniti citav mec, to je jasno ali tika taka Španija će kad tad naći rupu u odbrani i zabiti a nakon toga ne bi me cudilo da zabiju jos koji gol. Tunis jedne nezgodna ekipa ali Španija dosta takticki potkovanija s dosta kvalitetnih individualaca koji sami mogu rjesiti mec tako da Tunis ima minimalne sanse da ovde izbjegne poraz. Prije remija sa Svicarskom razbili su Argentinu sa cak 6:1 a s Njemackom odigrali 1:1 tako da će Tunis biti na mukama danas to je sigurno.
Vjerovatni početni sastav Španije: De Gea – Odriozola, Pique, Ramos, Alba – Koke, Thiago – Silva, Iniesta, Isco – D.Costa

Prijateljski mec

Srbija je nakon meca s Čileom dobila dosta kritika javnosti ne samo zbog poraza 0:1 nego bezidejne igre i slabog zalaganja. Danas im je poslednji test pred Mundijal i mec s Kostarikom i ocekujem reakciju igraca na terenu. Zna Krstajic da je jako bitan i ovaj mec pogotovo zbog samopouzdanja i cinjenice da je Bolivija dosla na ove prijateljske duele sa dosta debitanata i rezervista sto znaci da jednostavno moraju pronaci rjesenja u napadu. Bolivija igra dosta tvrdo i zatvoreno, to su pokazali protiv Koreje gdje su izborili 0:0 ali danas od Krstajica ocekujem da ne eksperimentise puno i ocekuje se barem 45 minuta postava koja ce nastupiti i protiv Kostarike na Mundijalu tako da vjerujem da ce otkljucati mrezu Bolivije koja je jako slaba van svog terena, oni igraju na velikoj nadmorskoj visini.

Rukomet Svjetsko Prvenstvo – Kvalifikacije – Drugi stupanj – Finale

Dakle kvalifikacije za SP u rukometu gdje je Slovenija apsolutni favorit. Na evropskom prvenstvu u Hrvatskoj ove godine mora se reci da nisu imali srece pa cak i zbog nekih sudijskih odluka gubili su bodove ali jako bitna cinjenica je da je ostao na klupi Veselin Vujovic koji vazi za jednog od boljih trenera u Evropi. Evropsko prvenstvo igrali su bez povredjenih Doleneca, a nije bilo ni Bombaca, te Zormana ali Dolonec je tu i to je jako bitan igrac.
Madjari su se moze se reci obrukali na proteklom prvenstvu izgubivsi sva 3 meca u grupi. Madjari se uzdaju u Lekaia pa i u iskusnog Nagija ali slovenci igraju fantasticno i dosta brzo i madjari ovde imaju minimalne sanse.

Vjerovatni početni sastav Slovenije: Lesjak, Cingesar, Mackovsek, Zarabec, Dolenec, G.Marguc, Gaber

Vjerovatni početni sastav Mađarske: Mikler, Bendeguz, Bodo, Lekai, L.Nagy, Hornyak, Banhidi

Facebook Comments

Comments

comments