28.06.2018

Kovačević Nemanja
25 June at 14:40
VIP PREDLOG: 16:00 Senegal – Kolumbija 2 1,91 0:1 WIN
——————————————
Grupa H

1. Japan 4

2. Senegal 4

3. Kolumbija 3

4. Poljska 0

Poslednje kolo u grupama. Jedino je jasno da se Poljska oprostila od daljnjeg takmicenja upisavsi oba poraza. Kolumbija ovde nema sta kalkulisati jer njima samo 3 boda garantuju prolaz dalje. Nakon predstave protiv Poljske i te kako su po mom misljenju dosta blizi pobjedi nego Senegal kojem i remi odgovara. Kolumbija je u prvom kolu imala nesrecu da se Sanchez igrao rukom u svojih 16 metara vec u 3′ minuti i dosudjen je naravno penal ali i crveni karton. To je glavni razlog zasto je Kolumbija izgubila taj mec od Japana 2:1. Igrali su sa igracem manje citav mec.

Protiv Poljske vidjeli smo pravu Kolumbiju koja ima i glavu i rep. Fenomenalni napred s brzom tranzicijom i igraju s toliko zara i motiva a to nije ni cudo jer je u Rusiju doslo skoro 30,000 navijaca. Protiv Poljske sve je bilo u zutom, poljski navijaci se nisu ni vidjeli tako da se slicno moze ocekivati i protiv Senegala i to je kao da igraju na domacem terenu. Napred Falcao a samo malo iza su odmah odlicni James Rodrigez koji se oporavio od povrede, zatim Cuadrado koji je odigrao odlicno protiv Poljske, Quintero, Aguilar, Bacca s klupe itd.

Senegal nije za potcijeniti ali nekako mi se cini da su imali i dosta srece do sad. Pobjeda protiv Poljske gdje su zabili 2 cudna i pomalo smjesna gola i remi s Japanom koji je realno bio i malo bolji od Senegala. Imaju dobre skakace ali fali tehnike i profinjenosti da se to sve komplet poveze. Simpaticna ekipa koja ce sigurno biti u podredjenom polozaju protiv Kolumbije koja je definitivno sebi ubrizgala dozu samopouzdanja pred ovaj kljucni duel i vjerujem da su u prednosti.

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 76
Comments

Facebook Comments

Comments

comments