28.06.2018

VIP PREDLOG: 23:00 Djevičanski Otoci – Bahami 2 2,55
———————————————-
KOŠARKA AMERICA: Svjetsko Prvenstvo – Kvalifikacije – Prva runda

Definitivno value kvota iako je vec dosta pala. Bahami do sad u ovim kvalifikacijama bez pobjede, 4 poraza ali niti jedan mec nisu bili kompletni i svaki duel morali su miksati lokalne igrace (amatere) sa profesionalcima. Veceras po prvi put sve je na svom mjestu i imaju sve igrace na raspolaganju a najvecu prevagu mogao bi donijeti NBA igrac Sacramenta Budy Hield koji ce morati dosta toga iznijeti na svojim ledjima u napadu. Sa Hieldom stvari se mjenjaju drasticno a u ekipi su Travis Munnings i Tum Tum koji igraju s Hieldom zajedno jos od škole i svako ljeto igraju zajedno u slobodno vrijeme sto je i te kako veliki plus. Tu su jos Lynden (igra za Salt Lake City), Michael Carey (Igra u Francuskoj), Danrad Knowles (University of Houston), Jaraun Burrows (njegov klub osvojio nizerazrednu ligu u Frackuskoj), Travis Munnings (University of Louisiana), braca Coleby (igraju u Japanu) a centri su Zane Knowles (Francuska) i Shaquille Cleare (Pully Lausanne Basketball Club).
Trener Mario Bowleg kaze kako sada nema vise izgovora i ovo su Bahami veceras, ide se na pobjedu jer to je jedina sansa da se prodje dalje, u poslednjem kolu gostuju prvoplasiranoj Dominikanskoj Republici.

O domaćinu nema puno informacija osim da nemaju niti jednog NBA igraca. Oni su upisali samo jednu pobjedu i to upravo protiv Bahama. Veceras gosti kompletni i ocekujem da Hield napravi tu razliku i po ovoj kvoti sigurno da treba traziti pobjedu Bahama.
https://thenassauguardian.com/…/team-bahamas-to-be-led-by-…/

 

Facebook Comments

Comments

comments