07.07.2018

Kovačević Nemanja
20 hrs

VIP PREDLOG: 20:00 Rusija – Hrvatska (-2,5) Fouls 1 1,60  25:18 WIN
———————-
Za početak jedan ovakav predlog. Četvrt finale Svjetskog Prvensta gdje oba tima vide svoju šansu za prolaz dalje a to bi za obe reprezentacije bilo vise od ocekivanog, pogotovo za domaci tim koji je realno i nadmasio do sad sva svoja ocekivanja izbacivsi Španiju nakon penala u 1/8 finala.

Dakle TIP JE DA ĆE RUSIJA NAPRAVITI MINIMUM 3 PREKRŠAJA VIŠE OD HRVATSKE. Dosta logican pik jer realno Hrvatska je dosta tehnicki potkovanija i to pogotovo u sredini terena gdje imaju odlicne Modrica i Rakitica što znači da će sigurno ovde Hrvatska imati više loptu u nogama a to obično znači i da će dobiti puno više po nogama.

Uzeću prošli meč za primjer jer može biti bar sličan a to je meč protiv Španije. U tom meču Rusija je napravila 19 prekršaja u odnosu na samo 5 Španije. Dakle čak 14 više. Ovde očekujem minimum 3 jer Rusija nema povezanu igru, neku tehniku niti klasu ali igraju srcem nošeni publikom i bore se za svaku loptu. U ekipi Hrvatske ima dosta igrača koji će često biti na zemlji a to bi najviše mogao biti Modrić jer od njega kreću sve akcije. Da skratim, Rusija ne smije ovde otvoreno ući u meč i napasti i mislim da neće, igraće kao protiv Španije, čvrsto i disciplinovano i kao i tad očekujem veliku borbu što znači da ponekad neće birati sredstva i pogotovo kontre će prekidati odmah u startu. Zanimljiv podatak je da je Rusija na otvaranju ovog prvenstva u pobjedi nad Saudisjkom Arabijom 5:0 napravila čak 22 prekršaja u odnosu na 10 saudijaca. Dosta agresivni i borbeni tako da i danas očekujem minimum 3 prekršaja više od Hrvatske računajući i eventualne produzetke.
https://prnt.sc/k3iew5

Vjerovatni početni sastav Rusije: Akinfeev – M.Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Kudryashov – Zobnin, Gazinsky – Samedov, Golovin, Cheryshev – Dzyuba

Vjerovatni početni sastav Hrvatske: Subašić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić – Brozović, Modrić – Rebić, Rakitić, Perišić – Mandžukić

Facebook Comments

Comments

comments