25.07.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP PREDLOG: 20:45 Aston Villa – West Ham 2 2,45 1:3 WIN
——————————————-
Klupske Prijateljske

Kvota me privukla iako ce biti tezak mec. Villa nema prednost domaceg terena pa je to jos jedan razlog zasto prednost dajem čekićarima. Meč se igra na terenu Wallsala. Aston Villa je i dalje u finansijsim problemima pa zbog toga i nisu dovodili neka velika pojacanja ali do sad u pripremnim mecevima igrali su odlicno doduse sa dosta slabijim protivnicima. Ostali su bez Amavia koji je otisao u Marsej, Gollinia (Atalanta), Carles Gil (La Coruna), Samba, Agbonlahor, iskusni John Terry itd.

West Ham je pred novu sezonu dobrano odrijesio kesu i doveo gomilu pojacanja pa ce biti zanimljivo vidjeti koliko mogu u Premier Ligi. Pellegrini je trener a od igraca treba izdvojiti dolaske Jack Wilsherea iz Arsenala, Felipe Andersona iz Lazia, Diop iz Tuluza, Yarmolenko (Dortmund), Oxford (M’gladbach) itd.
http://prntscr.com/kawmtx

Felipe Anderson i Fabian Balbuena veceras treba da debituju, trenirali su citavu sedmicu sa ekipom i nema razloga da ne nastupe.

**Felipe Anderson and Fabian Balbuena could be set for their respective first appearances in Claret and Blue. The duo have been training with the Hammers since last week.**

Vise detalja: https://www.whufc.com/…/aston-villa-v-west-ham-united-all-y…

Vjerujem da je West Ham kvalitetnija ekipa i da Pellegrini hoce pobjedu ovde.

Facebook Comments

Comments

comments