25.07.2018

VIP DUPLANJE:
——————-
20:45 Aston Villa – West Ham 1:3 win
X2
1,40

19:00 Ludogorets – MOL Vidi 0:0
1
1,25

21:00 Sport Boys – Real Potosi 4:1 win
1
1,22

KVOTA: 2,14
————————-
Villa nema prednost domaceg terena pa je to jos jedan razlog zasto prednost dajem čekićarima. Meč se igra na terenu Wallsala. Aston Villa je i dalje u finansijsim problemima pa zbog toga i nisu dovodili neka velika pojacanja ali do sad u pripremnim mecevima igrali su odlicno doduse sa dosta slabijim protivnicima. Ostali su bez Amavia koji je otisao u Marsej, Gollinia (Atalanta), Carles Gil (La Coruna), Samba, Agbonlahor, iskusni John Terry itd.

West Ham je pred novu sezonu dobrano odrijesio kesu i doveo gomilu pojacanja pa ce biti zanimljivo vidjeti koliko mogu u Premier Ligi. Pellegrini je trener a od igraca treba izdvojiti dolaske Jack Wilsherea iz Arsenala, Felipe Andersona iz Lazia, Diop iz Tuluza, Yarmolenko (Dortmund), Oxford (M’gladbach) itd.
http://prntscr.com/kawmtx

Felipe Anderson i Fabian Balbuena veceras treba da debituju, trenirali su citavu sedmicu sa ekipom i nema razloga da ne nastupe.

**Felipe Anderson and Fabian Balbuena could be set for their respective first appearances in Claret and Blue. The duo have been training with the Hammers since last week.**

Vise detalja: https://www.whufc.com/…/aston-villa-v-west-ham-united-all-y…

Kvalifikacije za Ligu Šampiona. Jasno je da su bugari favoriti i ne cudi ovako niska kvota. MOL Vidi je u stvari klub Videoton (Madjarska) da nekoga ne buni. Ludogorets je prosao Crusaders ubjedljivo, prvo u gostima 0:2 i onda kuci 7:0 a startali su i u prvenstvu minimalnom pobjedom 1:0 protiv Etara.
Vidi je prosao luxemburski Dudelange i moze se slobodno reci da su slabo igrali u tom dvomecu. Kao gosti upisali su 1:1 da bi onda kuci slavili s 2:1. Najopasniji u gostima su Lazovic i Scepovic. Domacin je pun brazilaca, Cicinho, Forster, Nataniel, Renan, Campanharo, Wanderson itd. Kvalitetni pojedinci ukomponovani odlicnim bugarom Marcelinhom i ovde Vidi ima jako male sanse.

Bolivija liga

Gosti u problemima unutar kluba i zbog tog razloga na ovo gostovanje dolaze sa skroz izmjesanim timom. Igrace bez prvog golmana, zatim Alemana (df 15/1), Vargasa(df 14/0), Rivera (mf 18/5), Puna(mf 17/0), Penee(mf 16/6), napadaca Rodrigueza(att 18/6) i Sose (att 10/3). U timu gostiju ove rupe bice popunjene omladincima i rezervistima tako da ovo Boysi moraju iskoristiti.

Facebook Comments

Comments

comments