08.08.2018

Kovačević Nemanja
10 hrs
VIP PREDLOG: 20:45 Celtic – AEK (korneri -1,5) 1 1,65 6:2 WIN
————————————————–
EUROPA: Liga Prvaka – Kvalifikacije – Polufinale

U trenutku pisanja analize kvota je pala sa 1,70 na ovih 1,65 sto je i dalje za mene prihvatljivo. Celtic ce veceras biti ekipa koja ce napadati dok AEK dolazi sto duze ne primiti gol i pokusace nesto iz kontri i polukontri. Škotska ekipa je i dalje bez Dembelea ali pokazali su i te kako da mogu i bez njega. Prosli su Rosenborg, pobjeda na ovom terenu 3:1 (korneri 7:1). Nakon toga otisli u Norvesku i rutinski odigrali defanzivno i sacuvali tu prednost (0:0) i tako dosli do ovog duela sa grckim predstavnikom. Pored Dembelea nema ni Morgana ali pokazali da i bez njega takodje nema problema. Eduard je u odlicnoj formi, zabio 2 gola Rosenborgu i prikljucio se i veznjak Nitcham kojeg je kasnije zamjenio Rogic.
Škotsko prvenstvo je pocelo proteklog vikenda i Celtic startao pobjedom 3:1 nad Livingstonom. Iako su rano zabili (Rogic u 8′ minuti) nastavili su pritisak i u 26′ minuti ponovo Eduard zabio a u drugom poluvremenu Nitcham iz penala stavio tacku na I. U tom mecu bilo je 12:3 u kornerima za Celtic.
I veceras ocekujem veliki pritisak domacina pa cak i ako zabiju u ranoj fazi nece se sigurno skroz povuci jer treba otici na revans u Grcku sa sto boljim rezultatom.
AEK je promjenio trenera i jos im nije pocelo prvenstvo sto je sigurno dodatna prednost za domacina. Takodje grcki tim se nije puno pojacao a po mnogima novi trener Ouzounidis nije pravi izbor za ovaj tim, ima dosta defanzivne taktike i to sigurno ide u prilog ovom predlogu. Ocekujem da Celtic dominira vecinom meca i izvede minimum 2 kornera vise od gostiju.

Vjerovatni početni sastav Celtica: Gordon – Lustig, Šimunović, Ajer, Tierney – Brown, Ntcham – Forrest, McGregor, Sinclair – Edouard

Vjerovatni početni sastav AEK-a: Barkas – Bakakis, Oikonomou, Lampropoulos, Lopes – Simoes, Galanopoulos – Bakasetas, Mantalos, Klonaridis – Livaja

1 CommentSeen by 69
Like
Show More Reactions
Comment
Comments

Facebook Comments

Comments

comments