07.08.2018

Kovačević Nemanja
14 hrs

VIP DUBL:
————–
20:45 Billericay – Concord R.
1
1,50

19:00 K.lautern – Munster
1
1,82

KVOTA: 2,73
——————–
ENGLESKA: Vanarama National League South

Drugo kolo. Billericay je ekipa koja je dosla iz nizeg ranga (Bostik Leauge) s ciljem da napreduje odmah i po zavrsetku ove sezone. Tim je pokazao prosle sezone koliko kvalitetom odudara od ostalih. Zabili su cak 110 golova a primili 50 u sezoni. Za ove uspjehe zasluzeni su bogati vlasnici koji su napumpali tim dobrim igracima i potrosili milione. Sacuvali su najbolje igrace od prosle sezone a i u ovu ligu krenuli zestoko, pobjeda u prvom kolu i to u gostima kod Turoa s 0:4.
Concord je proslu sezonu zavrsio tek na 17. poziciji ove lige i jedva su se spasili ispadanja. Limitovana ekipa koja ce tesko odoliti napadima domacina koji je sigurno bar duplo kvalitetniji.

K’lautern je kandidat za ekspresan povratak u drugu ligu. Istina da su se s nekim igracima rastali ali doveli su jako dosta novih imena. Spalvis recimo koji je dosao iz Sportinga zabio je gol u proslom kolu u remiju na gostovanju Sovenhofu 1:1 gdje je K’lautern bio bolji ali domacin je uspio do boda. U prvom kolu K’lautern igrao je nesto opreznije i dobili su Munhen 1860 zasluzeno sa 1:0. Pored Spalvisa dosli su i Huth iz Hannovera (napadac), Biada iz Braunschweiga (ofanzivni vezni), Hemlein iz Bielefielda (veznjak), Hainault iz Magdeburga (defanzivac), Sternberg iz Ferencvarosa (defanzivac), Dick iz Bielefilda (defanzivac), Kraus iz Heindenheima (defanzivac) itd. Svi nabrojani igrali su prosli mec. Jedini problem mogao bi biti mala neuigranost ali igrali su dobro oba meca. Na slici je jos pojacanja, osim ovih navedenih: http://prntscr.com/kfiaei

Munster je proslu sezonu zavrsio tacno na sredini tabele ove trece lige sa 14 pobjeda, 10 remija i 14 poraza. Klub vrijedi oko 5 miliona evra. Oni nisu previse mjenjali u odnosu na proslu sezonu.
Igraci koji su dosli u tim: http://prntscr.com/kfib6y (niko vrijedan spomena)
Igraci koji su napustili klub: http://prntscr.com/kfib6y
Prodali su prvog golmana u Herthu i napadaca Grimaldia u Munhen 1860. Munster je ipak startao odlicno u prvom kolu s 4:1 pobjedom i to u gostima kod Fortune ali odmah proslo kolo pali su na svom terenu, porazeni od Jene 1:2. Sigurno da je domacin ovde favorit i ocekujem da K’lautern kako prvenstvo odmice igra sve bolje i veceras pred oko 30,000 navijaca uzme sva 3 boda.

Facebook Comments

Comments

comments