05.08.2018 (jedini single danas)

Kovačević Nemanja
Yesterday at 00:55

VIP PREDLOG: 16:00 Hibernian – Motherwell 1 1,82 3:0 WIN
——————————————–
ŠKOTSKA: Premiership – 1. kolo

Počinje i Škotsko prvenstvo. Hibernian prosle sezone igrao play off i zavrsio na 4. poziciji, domogao se lige Evrope gdje je uspjesno prosao grcki Asteras u dvomecu (3:2 i 1:1). Motherwell je proslu sezonu igrao play out i bez problema osigurao opstanak. Glavni razlog zasto predlazem pobjedu domacina jesu problemi gostiju koji nisu mali, sa igrackim kadrom. Trener Robinson nece moci da racuna na Caddena (Mf 33/0), Campbella (Mf 29/2), Bowmana (Att 32/7), Tannera (Att 26/6), Dunnea (Df 34/0) dok je mlada zvijezda defanzivac Cedric Kipre (36/1 df) danas presao u Wigan i mogao bi vec startati u Engleskoj Premier ligi protiv Sheffielda.
Danas su mu zvanicno na twiteru pozeljeli sve najbolje u daljoj karijeri: http://prntscr.com/kehamy
http://prntscr.com/keh9v0

Takodje na zvanicnom sajtu Motherwella moze se procitati sve sto trebate znati o problemima tima, najavu meca, izjave trenera itd itd.

https://www.motherwellfc.co.uk/…/scene-setter-well-travel-…/

Hibernian je jako malo mjenjao u odnosu na proslu sezonu, tek par igraca otislo i doslo par zanimljivih imena kao sto su Mallan iz Barnslija, Kamberi iz Grashopersa itd.

Motherwell igra kup Škotske, Betfraid kup i tu stoje odlicno u grupi, prvi su i to su im pripreme bukvalno za prvenstvo. Trener se dosta zalio sto vec u prvom kolu moraju osakaceni na gostovanje Hibernianu ali kaze da ostali igraci moraju **istupiti** i dati sve od sebe. Posebno se zalio na povredu napadaca Ryan Bowmana za koga kaze da im je mozda i najbolji napadac. On se povrijedio na proslom mecu kupa protiv Clydea.
http://www.heraldscotland.com/…/16395217.injury-crisis-at-…/

Poslednja dva medjusobna duela dobio je Hibernian pa se nadam da ce iskoristiti i ovu sansu da prvenstvo zapocnu sa 3 boda.

Međusobni mečevi: HIBERNIAN – MOTHERWELL
31.01.18 PRE Hibernian Motherwell 2 : 1
28.10.17 PRE Motherwell Hibernian 0 : 1

Facebook Comments

Comments

comments