03.08.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP PREDLOG: 21:00 Enppi – AL Asyooti 2 1,90 0:1 WIN
——————————————
EGIPAT: Premier League – 1. kolo

Kvota je bila i dosta povoljnija ali uzecu i ovu s obzirom da ima dosta razloga. Gosti se vise i ne zovu Al Asyooti nego Pyramids. Preuzeo ih je bilioner iz Saudijske Arabije (šeik) i u klub ulozio gomilu novca. Skoro sve je promjenio i doveo cak 20-ak igraca. Tu je i novi trener Hossam El-Badry. 
U klub su dosli Ahmed El Shenawy(GK) iz Zamaleka, Mahdi Soliman(GK) iz Smouhe, Ali Gabr(CB) iz Zamaleka, Ahmed Mansour(CB) iz Masry Port Saida, Omar Al Midani(CB) iz Hatta Club, Abdallah Bakri(CB) iz Smouha, Mohamed Hamdi(LB) iz Masry Port Said, Omar Gaber(RB) iz Los Angelesa, Ragab Bakar(RB) iz Smouha, Mohamed Fathi(DMF) iz Ismailya, Ahmed Tawfik(DMF) iz Zamaleka, Mohamed Magdy(AMF) iz ENPPI cluba, Mohamed Farouk(mf) iz Arab Contractorsa, Nasr Mansi(FW) iz El Dakhlia i Zizo(FW).
Pored ovih svih igraca dovedena su 4 brazilca, jedan od njih je Keno koji je dosao iz Palmeirasa za 8.6 miliona evra sto je najskuplji transfer u istoriji Egipatske lige. Dosli su i Rodriguinho(AMF) iz Corinthiansa (5.1 mil eura), Carlos Eduardo(right winger) iz Goiasa (5.2 mil eura), Ribamar(FW) iz Atletico Paranaensea (4 mil eura) a dosao je i odlicni napadac Dani Schahin (att) iz Rode.
https://www.transfermarkt.com/…/transfers/verein/44664/sais…

Naravno da ne igra novac, ovo je timski sport ali ovolije investicije ocekuje se da se isplate i gosti sa ovakvim igrackim kadrom sigurno da su kvalitetniji od domacina koji nije previse mjenjao u odnosu na proslu sezonu.

Facebook Comments

Comments

comments