26.02.2020

VIP DUBL LIGE Ĺ AMPIONA:
———————-
21:00 Lyon – Juventus lose
2
2,10

21:00 Real Madrid – Man.City win
Oba tima daju gol
1,65

KVOTA: 3,46
———————
Prvi su mecevi pa se tu ne zalijecem nego cekam uzvrate gdje ce biti puno vise ”zicera”. Ova kvota na Juve ima i te kako value bez obzira sto su gosti i bez obzira sto im i remi dobar jer onda u Torinu 90% ce slaviti. Ne vjerujem da Lyon ima dovoljno kvaliteta nositi se svih 90 minuta za italijanima. Pogotovo ako uzmem u obzir da im fali 5 igraca zbog povreda a medju njima i kapiten i najbolji strijelac Depay (att 13/9). Pored njega out su defanzivci Rafael (12/0 df), Kone (11/0 df) i Solet (1/0 df) te veznjak Adelaide (14/2 mf).

Juve bez Higuaina i Pjanica ali i bez njih i te kako imaju jacu ekipu. Ovako bi trebale biti postave veceras;

https://prnt.sc/r83yoh

Dakle za staru damu napred Cuadrado, Dybala i Ronaldo koji je u fenomenalnoj formi. Lyon ce se otvoriti kad tad i vjerujem da to juve moze iskoristiti za pun plijen ovde.

– Zanimljiv mec gdje stvari mogu otici u sva 3 smijera ali mislim da je sigurno da cemo gledati dobar fudbal te sanse s obe strane i onda jednostavno vjerujem i u minimum po gol u obe mreze.

Napad ovih ekipa i nije problem koliko ponekad odbrana zna biti suplja. City je motivisan jer su kazneni ne igranjem u ovom takmicenju dvije godine dok Real kuci mora traziti gol, nemaju izbora i u jednom otvorenom duelu trebali bi vidjeti minimum po gol s obe strane.

Facebook Comments

Comments

comments