27.02.2020

VIP DUBL:
——
21:00 Man.Utd – Club Brugge 4:0 win
1
1,50

21:00 Sevilla – CFR Cluj 0:0 lose
1
1,40

KVOTA: 2,10
————————–
Mozda djeluje glupo igrati favorite u ovom takmicenju ali United i Sevilla u velikoj su prednosti veceras i iako nisam za to da se igra na pobjede u ovom takmicenju ipak ovaj dubl uzimam iz par razloga. United je u dobroj formi i u ovaj mec ulazi na krilima pobjeda nad Citijem u kupu, Celzijem u gostima te poslednji duel na ovom terenu 3:0 nad Watfordom. U zadnjih 6 meceva primili su samo 1 gol i to upravo od Briza u Belgiji 1:1 i ovaj tim veceras je poprilican favorit i ici ce na pobjedu jer 1:1 iz prvog duela nista ne garantuje.

Dodatni razlog zasto jos vecu prednost dajem englezima jesu jako bitna 3 izostanka Briza, Dennis, Balanta i Vormer.

https://www.clubbrugge.be/…/%E2%80%9Claat-dit-jonge-team-ma…

Upravo Dennis je bio strijelac za Briz u proslom duelu protiv Uniteda a pored njega dosta bitan je Balanta, igrac sredine terena koji se povrijedio a njegova zamjena bio je upravo Vormer koji veceras takodje nece nastupiti. United ce izvesti dovoljno jak sastav vjerujem da dobije ovo.

– Sevilla je simbol ovog takmicenja, par puta osvajaci pa i ove godine ici ce koliko mogu. Oni ne kalkulisu puno u ligi lopova te obicno salju najjace trupe na teren a veceras docekuju rumune i imaju dobar rezultat iz prvog meca 1:1. Ide se sigurno po pobjedu, taj remi nista ne garantuje pa ocekujem da dominiraju isto kao i u United u Engleskoj.

Cluj ce biti bez veznjaka Pereire (13/2 mf), Catalina (23/3 mf) i Costachea (25/4 mf). Tri bitna veznjaka su out za Cluj i bice probema sa organizacijom napada.

Facebook Comments

Comments

comments