27.02.2020 (jedini NBA predlog)

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Philadelphia – New York
Broj koševa Philadelphia/T.Harris (19.5)
VIŠE 1,83 34 WIN
—————————————–
SAD: NBA

Vrijeme je veceras da se iskupi za onako losu partiju sinoc!

Realno ova margina mora biti preko 20 i zbog toga je moram uzeti. I sinoc je Harris morao u over ali je odigrao ocajno kao i svi igraci phile i izgubili su od Clevelanda a Harris je imao 9 na poluvremenu da bi mec zavrsio sa samo 11 poena uz sut 4/13 iz igre. Dosta i pasivno djelovao u nekim momentima a i promasio je dosta zicera. Sinoc sam ga igrao jer je Simmons out ali sinoc je Embiid povrijedio rame nakon samo 7 minuta na parketu pa nema ni Embiida veceras..

**Joel Embiid (shoulder) ruled out Thursday.**

Dakle pored Simmonsa out je i Embiid tako da Tobias htio ne htio mora uzeti 15+ suteva i za ocekivati je dosta bolju partiju veceras a u prilog ide i cinjenica da im dolazi jedna od slabijih odbrana lige pa bi Harris morao i lakse do poena.

Moram ga uzeti jer ocekujem reakciju ne samo njega nego i ostalih u timu phile nakon sinocnje ocajne utakmice u Clivlendu. Ovaj košarkaš phile je odlican suter a sada kad nema ni Embiida ni Simmonsa imace dosta vise loptu u rukama te ocekujem veceras vise od 13 suteva s njegove strane te i bolji ucinak.

Facebook Comments

Comments

comments