28.02.2020

VIP NBA PREDLOG: 02:00 New Orleans – Cleveland
Broj koševa Cleveland/K.Love (19.5)
MANJE 1,76 10 WIN
————————————-
SAD: NBA

Cleveland je odsvirao svoje za ovu sezonu i tako treba ocekivati kako vrijeme bude odmicalo da veteran Love igra sve manje. Ubacili su sad i kazne kada neka ekipa bez razloga odmara zdravog igraca pa tako treba ocekivati i da igraju i oni koji i ne bi trebali, barem nece biti toliko odmora ali uvjek se ekipa moze vaditi na **povrede**.

Da se vratim Kevinu. Dakle za cavse sezona gotovo i ono sto je bitno Love ne forsira i ne uzima puno suteva. Na zadnje 4 partije ostao je ispod ove margine a samo protiv Miamija uzeo je 10+ suteva jer su se igrali i produzeci i tad je upisao 17 poena.

Dakle redom u poslednja 4 duela ubacivao je 10, 9, 17 i 13 poena a igrao 26, 23, 38 (produzeci) i 33 minute.

Ove sezone jedan mec protiv New Orleansa i tu je ubacio 12 poena a igrao 26 minuta.

Love je igrac koji moze utrpati i 30 poena i to najvise trojkama ali kako sam vec napisao jednostavno nije toliko agresivan, ne uzima previse suteva i cini se da igra koliko je potrebno.

Cavsi imaju sada dosta novih igraca i veteran Love je tu dobra podrska i sigurno glavni igrac ali kao sto rekoh kako vrijeme bude odmicalo treba ga ocekivati sve manje na parketu.

Za njega bi trebao biti zaduzen mladi Williamson koji ga moze ispratiti na sutu za tri poena ali ovde se iskreno nadam i u manje minuta za Lovea pa i potencijalni blowout.

U gostima ove sezone u 23 meca igrao je prosjecno 31. minutu i ubacivao 17.0 poena.

Facebook Comments

Comments

comments