17.08.2020

VIP NBA PREDLOG: 19:30 Denver – Utah
Broj koševa Denver/J.Murray (19.5)
VIŠE 2,00 36 WIN
———————————-
SAD: NBA

Kvota visoka jer bookmejkeri se vode logikom da se vratio nakon pauze i povrede ali vratio se upravo protiv Utaha prije par sedmica i pokazao da ce i te kako biti bitan igrac u ovom okrsaju play offa. Jamal **strijela** Murray uz Jokica i otkrovenje ove sezone Porter Jr-a bice glavna karika nugetsa u napadu. Taj prosli mec protiv Utaha pokazao je da moze igrati i 39 minuta i ubacio bitnu trojku za produzetak i na kraju zavrsio na 23 poena.

Nakon toga u 3 nebitna duela za nugetse igrao je max 25 minuta a poslednji cak i samo 10 minuta i on i Jokic, trener je odmarao i nije htio nista rizikovati..

Zavisice dosta od suta za 3 poena jer Murray ako udje u seriju onda mu samopouzdanje raste i ode na 20+ bez problema medjutim desavalo se da i ciglari, da ga ne ide tacnije ali Boze moj nije jedini, tako je sa vecinom uglavnom igrac je od koga ce dosta zavisiti napad Denvera s obzirom da ce Gobert probati koliko je moguce zakljucati Jokica a Murray ima dosta laksi matchup jer ga ni Mitchel ni Ingles a pogotovo Clarkson ne mogu braniti kvalitetno. Conley je bio bolji defender ali on je out kod dzezera..

Kod Denvera ni danas nema ni Bartona ni Harrisa. Porter Jr. rekoh otkrovenje ekipe, momak koji je u odlicnoj formi ali uzeo sam ipak Murraya jer je igrac koji ce morati preuzimati odgovornost kad to bude bilo najpotrebnije..

Protiv Utaha u zadnje 4 partije je isao na 20+, redom im ubacivao 21, 22, 31 i spomenuti poslednji duel 23 poena.

Facebook Comments

Comments

comments