23.08.2020

FREE VIP NBA PREDLOG: 03:00  Utah – Denver
Broj koševa Denver/J.Murray (19.5)
VIŠE 1,85 50 WIN
——————————————-
SAD: NBA

Dosta bure kod nugetsa nakon drugog ubjedljivog poraza i trener Malone vec zabrinut. Citao sam dosta njegove izjave (mozete procitati ispod i sami nekoliko) i vecinom se ponavlja da Jokic i Murray moraju ovaj tim predvoditi. Ako njih dvojica kombinovano ubace 27 poena onda nemaju sta traziti ovde..

**We’re not going to go anywhere if Nikola and Jamal combine for 27 points. The best players are stepping up and play well,” Malone said after the loss**

https://www.talkbasket.net/100197-nikola-jokic-jamal-murray…

Od Jokica zeli puno vise u odbrani, to se dalo procitati jer ih je Gobert pogotovo proslu dosta lako punio. Treba ocekivati dosta promjena u igri Denvera u ovoj partiji, trudice se Jokic vise u odbrani nad Gobertom ali isto tako Murray htio ne htio mora na 20+ ako Denver ovde zeli pobjedu.

Podsjecam igraju bez Bartona i Harrisa, Porter Jr. je odlican u napadu ali velika rupa u odbrani i pitanje je kako ce Malone i taj problem rjesiti. Jasno je samo da se najvise uzda u Jokica i Murraya. Iskreno Murray previse pasivan, strijelac njegovog kalibra u ovako skucenom rosteru mora ispaliti 20+ suteva i biti dosta agresivniji prema obrucu, izvlaciti i slobodna bacanja. U prvoj partiji je ubacio 36 poena pa su opet jedva slavili nakon produzetka.

Sada se Utahu vratio i Conley pa bez 20+ Murraya nemaju sta traziti ovde..

Malone je rekao da je u prosloj partiji vidio samo 4 minute da njegov tim igra kako treba od ukupno 48.

https://www.denverpost.com/…/nuggets-coach-michael-malone-…/

https://www.talkbasket.net/100153-nikola-jokic-jamal-murray…

Murray dakle u prvoj partiji 36 u drugoj samo 14 a u trecoj samo 12 poena (5/16 sut). Bio je blowout pa su cijelu zadnju cetvrtinu presjedili. U ovoj partiji od njega i Jokica ocekujem najvise u napadu suteva a Jamal **strijela** Murray nadam se da ce opravdati svoj nadimak te pridodati 20+ poena. Ne moze Jokic iznijeti pogotovo protiv Goberta toliko toga u poenima. Jamal se mora probuditi kao i ostatak tima..

Facebook Comments

Comments

comments