23.08.2020

VIP NBA PREDLOG: 03:00 Utah – Denver
Broj koševa Utah/R.Gobert (15.5)
VIŠE 1,80 17 WIN
———————————
SAD: NBA

Dok ide ide, mada ce jednom i ova serija morati stati iz ovog ili onog razloga ali tip apsolutno koji se mora ispratiti pogotovo po ovoj margini. Iskreno ocekivao sam barem poen visu pa cak i 17,5 ali drze istu marginu. Ponovo dakle slicna analiza kao i u prosla dva puta kad je Gobert ispostovao. Poslednji, treci put nisam bio u mogucnosti pisati analize i taj treci put je momacki ispostovao. Imao vec na poluvremenu 20 poena..

Dakle kao sto sam pisao Denver ima probleme u odbrani i to ne samo u reketu nego izostnakom Bartona i Harrisa pokazuju se rupe bukvalno svuda. Porter Jr. je momak koji je odlican u napadu ali velika rupa u odbrani pa ga je trener prinudjen vaditi i ubacivati
negog boljeg defendera u vidu Granta itd..

Gobert je prebacio ovu marginu u sva 3 duela ovog play offa. Da podsjetim Utah vodi 2:1 u pobjedama a Gonbert je redom ubacivao 17, 19 te 24 poena prosli duel. Treba reci da poslednja dva duela bio je blowout pa je Gobert igrao i nesto krace minute.

Conley se vratio i to je samo ostavilo Gobertu vise prostora u reketu. Conley je sprzio 7 trojki iz 8 pokusaja pa ce vanjska linija Denvera i na njega morati paznju obratiti a Utah je igrala pametno na Goberta kad je bio otvoren i ne sumnjam da ce trener istim receptom i u ovom duelu. Jokic ne moze stalno mu biti iza ledja, bude cesto prostora za francuza, nekad iscaprka sebi ofanzivne skokove, igra sa puno energije ovaj play off i 16 poena za 34 i nesto minuta koliko bi trebao biti na parketu trebao bi i ubaciti.

Iako Jokic i njega puni redovno pokazuje se i da Gobert puni Jokica pa je tako protiv Nikole ovu marginu prebacio u zadnjih 8 medjusobnih duela, redom protiv Jokica 16, 20, 21, 16, 22 , 17, 19 i 24 poena.

Conley se uklopio u igru Utaha pa i on dobro saradjuje sa Gobertom medjutim imam utisak da to najbolje odradi Joe Ingles, koji dijeli maestralne asistencije. Ko god dijelio lopte nadam se da ce ih Gobert pospremati, tacnije ukupno minimum 16 poena i vise nego
realno ocekivati.

Facebook Comments

Comments

comments