24.08.2020

VIP PREDLOG INFO: 17:00 Voluntari – Gaz Metan 1 1,90 2:1 WIN
——————————————–
RUMUNJSKA: Liga 1 – 1. kolo

Situacija je sledeca. Kao prvo od jednog kolege jos prosle sedmice dobio sam vijest da je vidio tiket sa 500e uplate na Voluntari. Njega je to skakiljalo pa se probao malo raspitati i receno mu je da se sumnja da neki igraci Gaz Metana zele ovde poraz i da je vjerovatno zato i vidio taj tiket..

Dakle nista nije potvrdjeno niti je dojava u pitanju ali gdje ima dima ima i vatre. Cak i ako je istina recimo da neki zele sabotirati mec to i ne ide bas tako lako pa sam se onda bacio u analize i svoj mozak..

Gaz Metan je ekipa u kojoj trenutno vlada rasulo i najveci problem su pare a novac onda vuce sve vise i vise problema. Tako su imali dogovor sa trenerom Iordănescuom da ce mu ispuniti uslov i dovesti minimum 6 igraca ali od toga nista. Iordănescu je napravio spisak od 15 igraca koje zele da dovedu ali rekao da za pocetak dovedu obavezno 6 i kasnije onda kada budu u prilici postepeno i sledece. Uprava nije reagovala i od transfera nista a prema rjecima trenera ovaj klub otprlike trenutno ima samo 5-6 profesionalnih igraca a ostalu su sve omladinci..

Problem dakle s trenerom, onda su molili Uhrina da im se vrati. A tog istog Uhrina su bukvalno maltretirali i trazili da raskine ugovor. Oduzeli su mu auto koje je dobio od kluba a nije ni placen poslednji mjesec i sada ga mole da ostane na klupi a za uzvrat ce se javno izvinuti..

Bizarna situacija i ovde nije sigurno dobra atmosfera. Korona je uticala i na ovaj klub iz kojeg su otisli bukvalno svi najbolji igraci a spisak je jako dugacak, spomenucu samo neke, Ivanov, Cretu, Rondon, Cristea, Diallo, Andre Micael, Yazalde, Sorin Busu, Caiado, Mailat itd itd itd…

Trener Iordănescu kaze da jedine profesionalne igrace trenutno koje ima Gaz Metan na raspolganju su Pleşca, Velisar, Larie, Roberto Romeo i Chamed.

https://www.digisport.ro/…/patru-dintr-o-lovitura-gaz-metan…

https://www.facebook.com/watch/?v=671654163707066&extid=PDvnLgFbwNB1gPdF

https://www.gsp.ro/…/gaz-metan-medias-edi-iordanescu-a-refu…

https://orademedias.ro/situatie-incredibila-la-gaz-metan-r…/

Voluntari daleko od neke silovite ekipe, da su jaci onda bi potegao bez razmisljanja jaci ulog ali prosjecna su ekipa. Ipak trenutno sigurno u boljoj poziciji nego li Metan pa cu pokusati sa njihovom pobjedom.

Facebook Comments

Comments

comments