25.08.2020

VIP NBA PREDLOG:L.A. Clippers – Dallas
Broj koševa Dallas/T.Hardaway (16.5)
VIŠE 1,85 19 WIN
———————————–
SAD: NBA

Neko se mora iz Dallasa pogurati. Mozda i Luku probati over 31,5 ali ovako na prvu uzecu Tim Hardaway Jr. Glavni razlog vijest koja je upravo objavljena a to je da ce i ovaj mec propustiti Porzingis..

**Kristaps Porzingis (right knee) has been ruled out for Game 5 against the Clippers on Tuesday.
The fact that Porzingis is set to miss his second straight playoff game for a sore right knee is nothing to shrug at, and this sudden string of missed games is going to seriously impact his draft stock for next season. This is not his surgically repaired knee, and an MRI revealed no structural damage, which almost makes his absence from a playoff game even worse. Maxi Kleber should see ample minutes as a starter tonight with KP on the sidelines, Boban Marjanovic will be more involved in the rotation and Luka Doncic will see a sizeable uptick in usage. For now, we’ll be considering KP questionable for Game 6 on Thursday.**

Uzimam Hardawaya jer je u solidnoj formi. U sva 4 duela do sad protiv Clippersa u ovom play offu prebacio je ovo a u prva 2 i po’ duela igrao je i Porzingis. Redom je ubacivao 18, 17, 22 i 21 poen.

Jasno je da ce Clippersi najvise Luku udvajati i probati ga sto je vise moguce zakljucati (ako je to uopste moguce) pa ce Luka pametno i asistirati. Ovde je sigurnih 15+ suteva za Hardawaya a ostalo je na njegovoj realizaciji. Naravno ako ne bude neki blowout pa dobije malo minuta, iskreno se nadam da toga nece biti..

Hardaway je odlican trojkas, kazem sva 4 puta prebacio ovo protiv Clippersa i njegov doprinos je neophodan uz prvu violinu Luku Dončića naravno.

Facebook Comments

Comments

comments