25.08.2020

VIP DUBL:
———
20:00 Pyramids FC – El Entag El Harby 3:0 win
1
1,70

19:00 Viktoria Berlin – Optik Rathenow 2:0 win
1
1,45

KVOTA: 2,46 WIN
————————-
– EGIPAT: Premier League – 22. kolo

Pyramids je jedan od bogatijih klubova u Egiptu kupljen naravno od jednog šeika koji svoje bogatstvo i ne moze prebrojati. Ova ekipa se bori za drugu poziciju tacnije Africku Ligu Sampiona i vjerujem da ce do tog cilja i doci. Imaju isti broj bodova kao i Zamalek koji sutra igra sa cetveroplasiranom ekipom Araba pa Pyramids ima dobru sansu da se odlijepi neki bod ako oni dobiju svoj mec a Zamalek kiksa..

Ovaj tim tacnije igraci procjenjeni su na oko 20 miliona evra. Poslednja pojacanja su nigerijac Azubuike, Benavente te Salah. Jedini igrac kojeg su prodali u zadnjem trasnfer periodu je brazilac Keno. Na klupi je iskusni hrvatski strucnjak Ante Cacic.

Gostujuci tim vrijedi cak oko 5 puta manje. Dakle samo nesto iznad 4 miliona evra. Na terenu ne igra novac ali je odlican pokazatelj da postoji i te kako odredjena razlika u kvalitetu. Oni moze se reci plove mirno sredinom tabele i domaci tim je apsolutni favorit.

– NJEMAČKA: Regionalliga Nordost – 2. kolo

Tim iz Berlina vazi za jedne od kandidata za promociju u visi rang. U prvom kolu slavili u gostima kod Chemnitzera 1:2 da bi danasnji protivnik Rathenow bio porazen na svom terenu od Meuswolitza 0:2.

Berlin je proslu sezonu zavrsio tek na 8. poziciji ali ove bi trebali biti bar u top 4 ekipe barem ako gledamo igracki kadar. Promjenili su malo ekipu, dosli su recimo Theisen iz Homburga, Yilmaz iz Lottea, mlado desno krilo Muchovski iz U19 kategorije, Suczuz iz Turske itd. Iz kluba su otisli Brand u Oldenburg, Shultz u Klagenfurt, golman Frauber u Offenbah, Hoffman u Babelsberg itd.

https://www.transfermarkt.com/…/transf…/verein/40373/plus/0…

Medjusobni dueli su apsolutno na strani Berlina jer su ih tukli na cak 8 od poslednjih 9 medjusobnih susreta.

Facebook Comments

Comments

comments