27.08.2020

VIP TIKETIĆ:
————
19:00 Malmo – Cracovia 2:0 win
1
1,65

19:00 Gnjilane – APOEL promasen penal (0:0,0:2)
2
1,35

19:00 Rosenborg – Breidablik 4:2 win
1
1,20

01:00 NY Islanders – Philadelphia ?:?
KP1
1,80

KVOTA: 4,81
———————-
– Europa League – Kvalifikacije – 1/8-finala

Predstavnik svedske protiv poljskog tima. Malmo je u sred sezone i prvi su na tabeli u domacem prvenstvu, dominiraju za sad i cilj je titula. Nakon 17 kola imaju 11 pobjeda, 5 remija i samo 1 poraz. Ulaze u ovaj duel kao poprilicni favoriti.

S druge strane Cracovia tek pocela u Poljskoj. Odigrali jedno kolo pa je i tu velika razlika u fizickoj spremi i takmicarskom ritmu.

Takodje i te kako treba reci da su poljaci oslabljeni u ovom duelu zbog dosta povreda.

OUT su Sergiu Hanca (najbolji strijelac 34/9), Kamil Pestka (mf 26/2), Olyksi Dytyatev (df 23/1), Sylwester Lusiusz (df 26/0) i Kanach (mf 32/2).

https://gol24.pl/michal-probierz-o-meczu-z-po…/…/c2-15140686?

utm_source=facebook.com&utm_medium=gol24pl&utm_content=ekstraklasa&utm_campaign=michal-probierz-o-meczu-z-pogonia-szczecin-mamy-jeden-wielki-szpital&fbclid=IwAR2ALWnUBdt9MTv7yPpzVSxEkuXiHkkueRSz3XSpRzgbCwAgRkQMb37uD-E

– Domacin predstavnik Kosova ali ne igraju na svom terenu nego u Pristini sto je nekih 60 kilometara udaljeno. Gnjilane nemaju iskustva u ovakvim mecevima, uspjeli su nekako proci slabasni Tre Pene sa 3:1 ali APOEL je dosta ozbiljniji klub koji danas prvi put na dresovima predstavlja svog novog sponzora Aquilla Nummus Ltd tako da je pobjeda imperativ.

http://www.apoelfc.com.cy/nqcontent.cfm…

Razlika u kvalitetu ocigledna i bunker ”domaceg” tima bi trebao biti probijen na vrijeme.

Rosenborg promjenio trenera, dosao je Trond i startali su 2:0 pobjedom u gostima kod Mjondalena. Sada je vrijeme da Trond upise i prvu Evropsku pobjedu a vjerujem da im nece biti tesko jer Beidablik je sasvim prosjecan tim sa Islanda kojeg ceka jako teskih 90 minuta u Norveskoj. Rosenborg ima odlican tim pogotovo napred gdje su Helland, Ceide, Zachariassen, Asen itd dok islandjani i ne znaju bas igraju bunker i zatvoreno sto ih moze kostati i vise golova u njihovoj mrezi.

Razlika u kvalitetu jako velika.

– HOKEJ NHL play off

Ovde je 1:1 rezultat i rijetko kad igram hokej ali kvota dosta dobra i moram i sebe ispostovati jer sam gledao prosli mec izmedju ova dva tima i rekao sebi da iduci put igram na Islanderse. Razlog je taj sto u tom proslom mecu Islandersi su u prvoj cetvrtini gubili sa cak 3:0. Totalno su bili pogubljeni i previse opusteni ali onda do kraja stizu do 3:3 i imali su cak sansu da u regularnom dijelu zabiju jos 1, imali su power play poslednja 2 minuta ali ostalo je 3:3 da bi Myers zabio u produzetku i tako donio pobjedu Philadelphiji i trenuto je 1:1 u pobjedama.

Veceras ocekujem od Islandersa dosta ozbiljniji pristup od samog pocetka, tesko da ce ponoviti onakvu prvu trecinu. U prvom duelu takodje igrali su na ledu Philadelphije i slavili sa cak 0:4 sto dovoljno govori da su favoriti u ovom duelu i vjerujem da idu na 2:1 u pobjedama pa makar i nakon produzetaka ili eventualnih penala, zato i igram konacni pobjednik. Pageau je igrac od kojeg se dosta ocekuje i upravo on je zabio za 3:3 i produzetke u proslom duelu.

https://www.nhl.com/…/islanders-drop-…/t-277437420/c-5409503

Nije zanemarljiva ni cinjenica da su ih Islandersi tukli u 7 od poslednjih 8 medjusobnih duela.

Facebook Comments

Comments

comments