03.09.2020

VIP DUBL:
———-
18:00 Cherepovec – Amur Kh. 6:4 WIN
1
1,55

20:45 Turska – Mađarska ?:?
1
1,60

KVOTA: 2,48
——————
– HOKEJ Rusija KHL

Kvota je dosta pala ali uzecu i ovo sto je ostalo iako mi je krivo sto nisam ulovio vecu..

Ovo je prvo kolo i gosti ce ovaj duel morati igrati sa dosta omladinaca i neiskusnih igraca. Razlog je Covid19 s kojim kubure vec par sedmica, neki igraci su se oporavili ali ne smiju na led dok ne stignu drugi rezultati testi a u medjuvremenu se novi igraci zarazili i tako Amur prinudjen u vatru baciti omladince. Ispod izjava trenera koja sve opisuje:
**Već smo izvijestili da je određeni broj igrača prošao početne pozitivne testove za COVID-19. U posljednjih nekoliko dana ima ih više, neki su rezultati potvrđeni. Igrači sa pozitivnim rezultatima testa su izolovani i pod medicinskim nadzorom. Postoje igrači koji su se već oporavili, što potvrđuju i testovi izvršeni dan ranije, ali u skladu s ligaškim protokolima, treba pričekati drugi negativni test. Tek tada će se moći pridružiti timu. Stoga na početku sezone nećemo moći igrati sa optimalnom postavom. Privukli smo igrače omladinske ekipe, ovo je velika šansa za njih. Svi koji izađu na led borit će se, svima je nedostajao hokej, a za “omladince” ovo je sjajna prilika da se okušaju na nivou odraslih. “
Golmani: Evgeny Kiselev, Alexander Evgrafov, Timur Shiyanov
Bekovi: Valerij Vasiliev, Gleb Korjagin, Nikita Kamalov, Jurij Sergienko, Aleksandar Gopienko, Maksim Ignatovič, Aleksandar Igošev, Nikita Zimin, Nikita Aleksandrov
Napadači: Danil Faizullin, Denis Golubev, Aleksandar Polunin, Vladimir Butuzov, Stanislav Katsuba, Alexander Kuznetsov, Maxim Kapiturov, Nail Yakupov, Egor Domnichev, Sergei Ivanov, Mikhail Radenko, Danil Fedorov
Domacin nema tih problema i kompletni docekuju dosta neiskusan tim Amura koji je porazen na 5 poslednjih prijateljskih duela pa sam misljenja da ce na startu sezone do trijumfa.
Međusobni mečevi: CHEREPOVETS – KHABAROVSK
05.01.20 KHL Cherepovets Khabarovsk 2 : 1
04.02.19 KHL Cherepovets Khabarovsk 5 : 0
27.09.17 KHL Cherepovets Khabarovsk 2 : 1
27.09.16 KHL Cherepovets Khabarovsk 2 : 1
EUROPA: Liga nacija – League B – 1. kolo
Madjari sa dosta izostanaka i novim licima u ovom duelu. Szilveszter Hangya, Korhut, Botond Baráth, Krisztián Tamás, Dániel Gazdag, Botka, Bolla, Bese i Lovrencsics su van ekipe i trener je izjavio da su duelu protiv Rusije i Turske bukvalno pripreme za bitan okrsaj protiv Bugarske 8. oktobra i da je najbitnije spremiti se za bugare sto je moguce bolje.
Golmani: Dénes Dibusz (Ferencváros), Péter Gulácsi (RB Leipzig – Njemačka), Ádám Kovácsik (Mol Fehérvár FC)
ODBRANA: Attila Fiola (Mol Fehérvár FC), Ákos Kecskés (FC Lugano – Švajcarska), Ádám Lang (Omonia Nicosia – Kipar), Willi Orbán (RB Leipzig – Njemačka), Attila Szalai (Apollon – Kipar)
Vezni igrači: Tamás Cseri (Mezőkövesd), Holender Filip (FC Lugano – Švajcarska), Zsolt Kalmár (AC Dunaszerdahelyi – Slovačka), Ádám Nagy (Bristol City – Engleska), Máté Pátkai (Mol Fehérvár), András Schäfer (AC Dunaszerdahely) , Dávid Sigér (Ferencváros), Dominik Szoboszlai (Red Bull Salzburg – Austrija)
Napadači: Benjámin Babati (ZTE FC), Nemanja Nikolics (Mol Fehérvár FC), Roland Sallai (Freiburg – Njemačka), Krisztián Simon (Újpest FC), Ádám Szalai (Mainz – Njemačka), Adrián Szőke (Heracles Almelo – Holandija)
Turska ima kvalitetniju ekipu to je sigurno. Vidi se po sastavu da su madjari dosta oslabljeni. Domacin u svojim redovima ima igrace poput Calhanoglua, Unala, Tufana, Yilmaza, Kahvecia, Bayrama, Belozoglua itd itd..
Ocekujem da opravdaju ulogu favorita te dobiju neiskusnu i neuigranu postavu madjara.
Facebook Comments

Comments

comments