04.09.2020

VIP DUPLANJE:
———–
20:45 Italija – Bosna i Hercegovina
1
1,40

20:45 Norveška – Austrija
1X
1,40

16:00 Latvija/21 – Srbija/21
X2
1,18

KVOTA: 2,31
—————-
– EUROPA: Liga nacija – Liga A – 1. kolo

Italija je u kvalifikacijama izdominirala u grupi J sa cak svih 10 pobjeda i maksimalnih 30 bodova uz impresivnu gol razliku 37:4. Bosna je bila u toj istoj grupi i logicno porazena u oba duela od italijana, bilo je 2:1 i 3:0 za Italiju. Mancini je pozvao i sastavio dosta jaku ekipu, treba izdvojiti izostanak Bernardeschia dok ce BiH morati bez Pjanića sto je poprilican udarac za goste. Dzeko najveca uzdanica u napadu a vjerovatne postave bi trebale izgledati ovako.
Ovo nisu naravno 100% tacne informacije. U Italiji vrlo vjerovatno ce Ciro Imobille startati a nije na slici itd..
BiH ima puno vaznija posla i to protiv Sj. Irske iduci mjesec gdje u slucaju pobjede imace sanse da se plasiraju na Euro.
Razlika u kvalitetu ocigledna, ne ocekujem lagan trijumf jer BiH ce igrati disciplinovano ali Italija kada zabije onda je jako jako tesko do kraja igrati protiv njih..
Austrija je obezbjedila plasman na Euro sledece godine i ove utakmice im sluze samo da trener Foda pronadje 11 na kojih ce racunati sledece godine na Euru. Jako bitno je odmah na startu reci da je Austrija dosta oslabljena jer ne igraju ni Alaba ni Lazaro niArnautovic ni Laimer..
Njemacki trener Foda spremio je dva debitanta za ovaj mec, dakle dvojica momaka debituju protiv Norveske, to su Christoph
Baumgartner i Adrian Grbić.
Trener Foda je izjavio da ne krije probleme koje trenutno tim ima a to je fizicka sprema, neki igraci idu na odmor, neki se tek vracaju a poslednju medjunarodnu utakmicu odigrali tek prosle godine u novembru.
Vjerovatna postava Austrije:
Schlager; Lainer, Dragovic, Hinteregger, Ulmer; Baumgartlinger, Schlager, Ilsanker; Baumgartner, Sabitzer, Gregoritsch
Kod domacina Odegaard je pod velikim upitnikom. Iako se pise da nece igrati postoji ipak sansa da zaigra bar s klupe. Na njegovom
instagram profilu ne djeluje povredjeno, vratio se dakle na treninge pa cemo vidjeti da li ce dobiti koji minut ili cak startati..
Ako on ne mogne onda ce masini za golove Hallandu drustvo u napadu praviti napadac Cristal Palaca Alexander Sorloth. Norveska je
zavrsila treca u kvalifikacijama ali je bila u puno tezoj grupi nego li Austrija koja je zavrsila ispred Izraela, Slovenije iMakedonije dok su poljaci izdmonirali grupom..
Norveska je u kvalifikacijama dozivjela samo 1 poraz i to od prvoplasirane Spanije u gostima 2:1 ali previse remija su odigrali i toje svedjane gurnulo na drugu poziciju a Norveska ce morati traziti put preko baraza..
Vjerovatna postava Norveske:
Nyland; Svensson, Reginiussen, Ajer, Meling; Daehli, Berge, Sorlot(ili Odegaard), Fossum; King, Haaland
Jedna dosta kompaktna ekipa sa jednim od napadaca koji su trenutno u najboljoj formi, naravno mladi Haaland i ovde u Oslu misljenja sam da mogu do trijumfa protiv austrijanaca koji ce se ovde braniti vecinu meca, to Foda nije krio, dakle igrace 4-5-1 a kad budu u kontrama to ce se onda transformisati u 4-2-3-1 formaciju.
– EUROPA: Europsko Prvenstvo U21 – Kvalifikacije
Ovde cu biti kratak. Mozda i poslednji voz za mladu ekipu Srbije koja jeste oslabljena ovde ali protivnik je takav da je ovo must win situacija. Ipak igram dvoznak jer sam ovo stavio samo da se prebaci kvota preko 2,00. Latvija u 5 odigranih meceva, dva remija i 3 poraza.
Facebook Comments

Comments

comments