01.10.2020

VIP DUBL:
———
19:00 Ararat Armenia – Crvena Zvezda 1:2 WIN
2
1,30

20:30 Dundalk – KI Klaksvik 3:1 WIN
1
1,75

KVOTA: 2,27 WIN
——————
Kval. za Ligu Evrope

– Ovde vjerujem vec znate na zalost da je u Armeniji ratno stanje i mec se igra na neutralnom terenu (Kipar). Zvezda je ovde u velikoj prednosti jer nisu ni igraci vjerujem 100% psihicki u fudbalu. Zvezda je bila za nijansu bolja i od Omonije ali je ispala i sada im ostaje Liga Evrope gdje vjerujem da ce bez vecih poteskoca proci Ararat..

Takodje navijaci Zvezde (delije) upali su im na zadnji trening te ih pozitivno iznenadili bakljadom i tako poslali jasnu poruku igracima..
Iako mislim da ce biti tesko morao sam uzeti Dundalk. Ova ekipa ova sezone ulozila je bukvalno sve u ovo takmicenje i zele 3 miliona evra koliko ce dobiti ako prodju tim sa Farskih Ostrva. Dosta se pise zadnjih dana u Irskoj o ovom mecu i velika su ocekivanja domacina. Zbog toga su batalili i prvenstvo jer Shamrock vec bjezi 15-ak bodova pa su proslo kolo poslali komplet rezerve i to smo i mi iskoristili kladeci se protiv njih..Dundalk je prosao Sheriff iz Tiraspola nakon penala dok su farani iznenadjujuce zabili 6 golova Tbilsiju i zbog toga ih Dundalk ne smije i ne moze potcijeniti tako da ce uci maksimalno ozbiljno u ovaj duel.

Ispod su izjave iz tabora domacina i velika euforija koja vlada u domacem timu:

Samo dva tima Irske su uspjela doci do grupne faze Evrope, jednom Shamrock i prije 5 godina upravo Dundalk.

Klaksvik u svom timu ima 90% farana, jednog danca te srbina Pavlovica u veznom redu. Jasno je da ce i oni pruziti maksimum ali mislim da ce irski proslogodisnji sampion uspjeti do sledece faze.

Facebook Comments

Comments

comments