06.10.2020

VIP PREDLOG: 20:45 Dartford – Chelmsford 1 1,85 1:0 WIN
——————————————
ENGLESKA: National League South – 1. kolo

Oba tima ispala iz FA kupa i ovo je za Chelmsford drugo gostovanje u nizu jer su i u kupu bili gosti te porazeni 2:0 od Ketteringa. Dartford je ispao od ekipe Slough na ovom terenu 0:1 i sada se traze prvi bodovi u prvenstvu..

Dartford je prosle sezone igrao finale play offa i nesrecno su izgubili na penale od Weymoutha pa su i ove sezone jedni od glavnih kandidata za prve dvije-tri pozicije a to je izjavio i trener Chelmsforda stavljajuci ih kao ocigledne favorite protiv njegove ekipe koju muce povrede..

**The Chelmsford City manager is one of many outsiders to tip Dartford for promotion to the National League, he added: “They are favourites to win the league and rightly so in my opinion. They are a very good side”.**

Povredjeni su James, Crook , Danny Imray, Tom Wraight i Mickey Spillane. Zbog ovih izostanaka Simpson je morao na klupu staviti 4 igraca iz mlade akademije.

Domacin 4 dobra pojacanja tokom ljeta, doveli su Craig Kinga, Jazzi Barnum-Bobba, Abdul Osmana i Gavin McCallum i svi ce vjerovatno biti u pocetnoj postavi ove sezone.

Gosti su proslu sezonu zavrsili na 10. poziciji a poslednje gostovanje Dartfordu bilo je u martu mjesecu ove godine gdje je Dartford slavio sa 3:0.

Vjerujem da ce i danas do sva 3 boda.

Facebook Comments

Comments

comments