06.10.2020

VIP PREDLOG: 20:45 Bromley – Dover 1 2,10 4:1 WIN
—————————————
ENGLESKA: National League – 2. kolo

Dover je glavni kandidat za ispadanje! Ovaj klub pandemija virusa je najvise pogodila od svih u ovoj ligi. Igraci nisu pristali na 20% manju platu pa ih je velika vecina napustila klub jer je trener Jim Parmenter bio prinudjen sve igrace staviti na transfer listu.

Kljucni igraci Inih Effiong, Kevin Lokko i Nassim L’Ghoul su prodani ali to je samo malo finansijski zakrpilo rupe.

Igraci koji su otisli:

Kevin Lokko
Inih Effiong
Anthony Jeffrey
Ricky Modeste
Jai Reason
Ade Yusuff
Lee Worgan
Nassim L’Ghoul
Bobby Joe Taylor
Michael Woods

Pojacanja su dovedena za minimalne novce a koliko para toliko i muzike i dovoljno sam rekao o njihovom kvalitetu.

Josh Bexon (Southend)
Louis Collins (Sevenoaks)
TJ Bramble (Gillingham)
Sam Wood (Bromley)
Akheem Rose (Grimsby)
Travis Gregory (Leatherhead)

Najvise se uzdaju u napadaca Steven Rigga koji bez pomoci Jack Munnsa i Oscar Goberna iz veznog reda nece moci puno sam napraviti. Neki novinari pisu da bi cak bio uspjeh zadrzati klub do kraja sezone zbog velikih problema sa finansijama tako da u ovom timu nema neke buducnosti niti dobre atmosfere..

Uprkos ovim svim nedacama Dover je u prvom kolu uspio iznenaditi Notts County i zabiti gol pred sam kraj meca za pobjedu
1:0.

Bromley je proslu sezonu prva 3 mjeseca bio konstantno u top 3-4 mjesta i onda kola nizbrdo, forma pala tako da su oni sretni bili sto se sezona zavrsila ranije, zavrsili su na sredini tabele tek..

Doveli su dva dobra pojacanja, iskusni Byron Webster i Liam Trotter a dosao je i Reeco Hackett-Fairchilda iz Portsmoutha na pozajmnicu koji ce u napadu praviti drustvo Michael Cheeku. Neki dan poslednje pojacanje bio je Taylor Maloney koji je takodje veliko pojacanje jer ovaj veznjak igrao je i za Charlton. Mlad je i odlicno ce se uklopiti u ovaj tim.

Prije njega dosao je i mladi 18-godisnji Ollie Tanner iz omladinskog pogona Arsenala koji ce biti odlicno krilo

Pojacanja:

Taylor Maloney (Charlton)
Ollie Tanner (Arsenal U21)
Liam Trotter (Orange County FC)
Kory Roberts (Walsall)
James Alabi (Leyton Orient)
Byron Webster (Carlisle)
Harry Forster (Watford – loan)
Reeco Hackett-Fairchild (Portsmouth – loan)

Odlasci:

Sam Wood
Jordan Higg
Dave Winfield
Adam Mekki
Andre Coker
Jake Goodman
Josh Rees
Ryan Huddart
Adrian Clifton

Posto se igra pred praznim tribinama menadzer kluba obezbjedio je gomilu kamera za live stream te kasnije da se prave i video klipovi i sazeci utakmice kako bi ugodio svojim navijacima:

Njima je ovo prvi mec, poslednji su igrali prijateljski prije 3 dana protiv Brentford B ekipe i dobili 4:1 i tu se odmah upisao u strijelce i pojacanje Taylor Maloney.

Kvota vjerovatno postavljena visoko zbog iznenadjujuceg rezultata Dovera u prvom kolu ali Bromley je ovde definitivno favorit pa po ovoj kvoti se mora uzeti..

Inace poslednji duel izmedju ova dva tima na ovom terenu zavrsen je 3:0 u korist domacina a sada je Dover slabiji nego prosle sezone pa ce valjda Bromley bar do minimalnog trijumfa na otvaranju sezone.

Facebook Comments

Comments

comments