06.10.2020

VIP PREDLOG: 20:45 Yeovil Town – Wealdstone 1 1,60 2:2 lose
———————————————-
ENGLESKA: National League – 2. kolo

Gosti su nakon 32. godine u National ligi, promovisali su se ali prema predvidjanjima strucnjaka preostaje im borba za opstanak. Imaju jednu od najmanjih grupa momaka i skucen roster tako da im svaka povreda nosi probleme a i te kako imaju povreda..

Izjava trenera gostiju;

**“I think we’ve got eight games in October and we’ve got a lot of injuries, we’ve only got 12 available, so I’m trying to draft some in. We’ve got about six injured lads, key players. Basically our whole back four is injured, a midfielder and one of our main centre forwards in Ross Lafayette.”**

Dakle 12 seniora samo na raspolaganju treneru i neki kljucni igraci su OUT. Ross Laffayette im je najbolji strijelac od prosle sezone gdje je zabio 12 golova i on ce morati preskociti ovaj duel..

Yeovil u prvom kolu igrao 2:2 u gostima kod King’s Leona i sada kao favoriti ulaze u ovaj duel na svom terenu. Prosle sezone igrali su play off a i ove su kandidati za top 7 mjesta dakle ponovo play off. I njih je finansijski pogodila pandemija ali najbitinije je da su zadrzali dva glavna igraca Rhys Murphya i Courtney Duffusa. Ekipa ima iskustvo ponajvise u vidu Charlie Leea i Carl Dickinsona koji imaju gomilu meceva u nogama u National Ligi.

Pojacanja:

Josh Staunton (Halifax)
Adam Smith (Forest Green)
Jack Clarke (Aston Villa)
Jimmy Smith (Crawley)
Daniel Leadbitter (Newport County – loan)
Ryan Burke (Birmingham – loan)
Harry Palmer (Ebbsfleet)

Odlasci:

Tom Bradbury
Tom Whelan
Tai Fleming
Marc Richards
Miles Hippolyte
Craig Alcock

Facebook Comments

Comments

comments