07.11.2020

FREE VIP DUBL:
————
18:00 Maribor – Domžale 4:3 win
1
1,40

18:30 Chelsea – Sheffield Utd 4:1 win
1
1,45

KVOTA: 2,03 WIN
———————-
– SLOVENIJA: Prva Liga – 11. kolo

Maribor apsolutno favorit u ovom duelu..

Domzale je ekipa koju je pokosio koronavirus prije 20-ak dana. Nekako su se skrpili protiv Kopera i Mure i upisali poraz i remi ali odmah nakon toga svi su bili u izolaciji i slovenski fudbalski savez izasao im je u suret te odgodio dva naredna meca, sa Alumunij i Bravo..

Poslednji duel igrali su 25. oktobra.

Trenutno imaju 8 fudbalera u izolaciji a 6 bitnih i ubacili su i 6 omladinaca u pogon ako zatrebaju..

**Trenutno je osam članova ekipe u karanteni, a prvobitno zaraženi – glavni trener, pomoćni trener, trener golmana, terapeut, tehnički direktor i tri nogometaša – konačno su se vratili s prvom radnom sedmicom u novembru: ” Nekako smo se okupili, ali uprkos tome i dalje bez šest igrača koji moraju biti u izolaciji. Svi ostali nastavljaju raditi. Takođe imamo
šest dječaka iz omladinske škole koji su pod ugovorom i lako se mogu pridružiti trenažnom procesu. Zauzeti smo pripremama za sljedeće utakmice, a prva od tri ture zaredom već nas čeka u subotu, kada krećemo za Maribor.**

Dosta trke i zbrke kod gostiju dok kod Maribora trenutno nema korone i u solidnoj formi ulaze u ovaj duel jer su proslo kolo slavili na strani kod Alumunija 1:3. Pobjeda je neophodna u borbi za vrh, trenutno su treci ali pobjedom mogu na prvu poziciju ukoliko Mura i Olimpija ne uzmu pune plijenove..
ENGLESKA: Premier League – 8. koloCelzi je trenutno ekipa kojoj se moze vjerovati na tiketima, bar u zadnja 3 meca gdje su upisali 3 pobjede. I zbog cinjenice da je nakon suludog remija 3:3 sa Southamptonom Lampard uspio nekako srediti stvari u odbrani i od taga Celzi nije primio gol, dakle njihova mreza miruje 5 vezanih meceva..

Gosti su trenutno u nezavidnoj situaciji. Prikovani za dno sa samo jednim bodom i 6 poraza a ovo je jedno od tezih gostovanja i tesko se ovde vaditi, Celzi zeli ka vrhu. Moguce da Lampard odmori Wernera ili da krene s klupe ali bez obzira na sastav plavci su veliki favoriti.

Lampard nije htio nista otkrivati u vezi sutrasnje postavke i prvih 11 ali ocekujem dovoljno jak sastav da dobije poslednjeplasiranu ekipu.

Plavci su ugrabili dobar momentum, odlicni i u ligi sampiona i prije reprezentativne pauze sigurno da zele 3 boda i u domacem prvenstvu.
Facebook Comments

Comments

comments