07.11.2020

FREE VIP DUBL:
————-
16:00 Salford City – Hartlepool 0:0 (2:0 produzeci)
1
1,55

18:00 Benevento – Spezia 6 WIN
Zbir kartona (4.5)
VIĆ E 1,65

KVOTA: 2,56
——————————
– ENGLESKA: FA Cup – 1/128-finala

Pisao sam bezbroj puta o Salfordu.. Dakle jako bogat klub za ovaj rang takmicenja i radi se na tome da sto prije udje u visi rang a onda ce cilj biti Championship. Vlasnici kluba su bivse legende Mancestera, Becham, Scholes, Garry Naville te jedan bogati biznismen iz Singapura..

Na pocetku su otjerali trenera i onda je privremeno i sam Scholes sjeo na klupu i vodio tim dok se ne nadje novi trener i prije nekoliko dana i to se desilo. Salford je pikirao od pocetka trenera Swindona Richie Wellensa ali vecina je govorila kako je Wellens previse odan Swindonu da bi otisao u sred sezone medjutim kada je Salford odrijesio kesu Wellens je bez puno razmisljanja dosao u klub a kao razloge zasto je napustio Swindon naveo neke bezveze, cisto da se opravda kod novinara medjutim svima je jasno da je za pozamasnu sumu doveden u Salford..

Ovaj mec u kupu mu je debi na stolici i iako nije puno vremena da pripremi bilo sta ocekujem od igraca maksimalan pristup jer stigao je novi trener i valja zabetonirati svoju startnu poziciju a Wellens ce sigurno igrati sa najjacih 11 s kojim raspolaze jer svaki trener zeli pobjedom debitovati..
Protivnik je iz nizeg ranga (Nationa Liga). I o njima sam pisao bar jednom. Oni su dozivjeli tezak poraz u prvenstvu na svom terenu od ekipe Torquay od cak 0:5 i tesko da ce se odmah oporaviti od toga protiv dosta nabrijanog domacina.
Ocekujem da Wellens debituje pobjedom nad realno slabijom ekipom iz nizeg ranga.

– ITALIJA: Serie A – 7. kolo

Ovo je preniska margina za duel izmedju ova dva tima..

Veliki rivalitet je u pitanju jer oba kluba dolaze iz Serije B i oba tima ce se htjeti pokazati sto bolje i dokazati da su bolji a i jasno je obema ekipama da ih ceka grcevita borba za opstanak pa je svaki bod dosta bitan..

Ova dva tima do sad su se srela u istoriji 7 puta (od 2016. godine) i u svih 7 duela prebacili su ovu marginu bez problema..

Prosle sezone u Seriji B u dva meca bilo je 6 odnosno 9 kartona a redom u ostalih 5 duela, 6, 9, 5, 6 i 7 kartona (3 zuta i 2 crvena).

Takodje treba reci da je u cak 5 od tih 7 medjusobnih duela vidjen minimum i 1 crveni karton..

Dakle burna proslost izmedju Spezie i Beneventa i ovde ne ocekujem bas lagan posao za Gianlucu Aureliana koji ce dijeliti pravdu.

Ovaj sudija vise je sanse dobijao u Seriji B da sudi ali ima visok prosjek kartona i ovo je prebacio u 5 od poslednjih 6 meceva koje je sudio..

Poslednji je bio Cosenza-Lecce gdje je pokazao 3 zuta i 1 crveni (5 ukupno).
S obzirom na sve gore navedeno, bitna utakmica, borba za opstanak vec sada i ocekujem nesto vise posla za sudiju te minimum 5 kartona a vrlo moguce i vise..
Facebook Comments

Comments

comments