08.11.2020

VIP DUBL:
———-
17:00 St.Gilloise – Deinze 3:0 win
1
1,45

16:00 Ferencvaros – Mezokovesd 3:0 win
1
1,40

KVOTA: 2,03 WIN
——————-
– BELGIJA: Proximus League – 10. kolo

Deinze je bio **zakljucan** dvije sedmice zbog Covid19. Cak i igraci koji su bili negativni nisu trenirali i njihov poslednji duel igran je prije 15 dana i od tada su odradili samo 2 treninga a i dalje im fali nekolicina igraca i u sastavu bice dosta rezervi..

**Deinze je prošle sedmice u potpunosti odlučio na zaključavanje. Takođe igrači koji su bili negativni nisu trenirali. Prema klubu, nije bilo treninga već dvije sedmice. Trener Dirk Gevaerts takođe je bio pozitivan. Zbog toga je Deinze zatražio odgodu igre u Dudenparku, ali manje od sedam igrača A-jezgre je bilo pozitivno i tako meč ipak mora biti odigran. Napokon, Deinze ne ispunjava uvjete za odgodu.**

Domacin prvi na tabeli, 4 vezane pobjede u prvenstvu te jedna u kupu, u odlicnoj su formi i ocekujem da iskoriste probleme gostiju..

– MAĐARSKA: OTP Bank Liga – 10. kolo

Domacin igra ligu sampiona ali ne bas uspjesno. Porazeni su od Barcelone 5:1, Juventusa 1:4 i uspjeli 1 bod uzeti protiv Dinamo Kijeva na ovom terenu. Ipak trenutno su prvi na tabeli u prvenstvu i velika im je prednost sto imaju 3 meca manje nego li prvi pratilac Paks koji ima isto 17 bodova.

Imaju najjacu ekipu u madjarskoj u to nema sumnje i ovde necu duziti, sve osim mozda i ubjedljive pobjede domacina bez obzira sto su se istrosili protiv Juventusa, bilo bi veliko iznenadjenje jer gosti su trenutno najslabija ekipa lige i poslednji na tabeli..

Facebook Comments

Comments

comments