08.11.2020

VIP PIRAMIDA 8. (DUPLANJE)
———————–
18:30 Porto – Portimonense 3:1 WIN
1
1,25

14:00 Basaksehir – Genclerbirligi 2:1 WIN
1
1,40

14:30 LASK – Admira W. 4:0 WIN
1
1,22

KVOTA: 2,14 WIN

ULOG: 249,18 €

Mogući dobitak: 533,25 € WIINNNNNNNN
—————————-

Planiram danas zavrsiti ovu piramidu iako se ne igra ovako ali kazem odlucio sam i danas duplirati, slavno ili neslavno to će se čuti..

– PORTUGAL: Primeira Liga – 7. kolo

Poslije ovih kola slijedi reprezentativna pauza i nema razloga da se igraci odmaraju zato ocekujem ful sastav Porta koji kaska u prvenstvu dok u Ligi Sampiona vezao dvije pobjede i to sigurne na ovom terenu i vrijeme je i za 3 boda u domacem prvenstvu. Jos je rano da nagadjam sastave jer klubovi ne izbacuju jos takve vijesti ali kazem ocekujem prvu postavu Porta koji nakon 3:0 nad Marsejem moze sigurno dobiti i slabasni Portimonense koji je tek predzadnji..

Uspio sam na njihovoj fb stranici citati komentare navijaca koji su ubjedjeni u tri boda svojih miljenika te izjavu trenera Conceiçãoa da nece potcijeniti goste.
https://www.facebook.com/FCPorto/
Prosli put Porto je tesko izasao na kraj s njima (1:0), gosti su igrali bunker 90 minuta ali danas se nadam da ce ih probiti ranije i privesti mirno mec kraju..

– TURSKA: Super Lig – 8. kolo

Basaksehir proigrao nakon loseg starta i evo ih na 3 vezane pobjede u prvenstvu plus u srijedu momacki trijumf nad Mancesterom 2:1. Ovo je odlicna ekipa koju napred predvode Turuc, Visca i Ba i dosta su ofanzivni. Skrtel je stub odbrane i na krilima pobjede nad Unitedom vrijeme je prije pauze upisati jos 3 boda u prvenstvu jer zaostaju vec 7 bodova za liderima.

Nema naravno jos vijesti iz kluba ko ce u prvu postavu ali i ovde ocekujem dovoljno jak sastav da dobije goste kojima predstoji borba za opstanak. Na sajtu domacina poslednje vijestu su da je danas odradjen trening i priprema za ovaj duel a da sutra imaju jos jedan trening uoci meca.

Gosti kazem ne bi smjeli i ne vjerujem da ce otkinuti bod/bodove ovako dobroj ekipi iz Istanbula..

– AUSTRIJA: Tipico Bundesliga – 7. kolo

LASK ima iskusnu ekipu i znaju i na rezultat igrati i mogu ove sezone dobre rezultate napraviti. U ligi evrope nakon poraza od Tottenhema vezali su dvije pobjede, Ludogorets 4:3 te u cetvrtak u Belgiji kod Anrwerpena 0:1.

Admira po mnogima nema kvalitet za ovaj rang takmicenja pa i ne cudi onda poslednjeplasirana pozicija. Imaju dva poraza u nizu i protiv ovako kvalitetnog domacina vjerujem da nemaju sta traziti.

FINAL DRUGE FAZE SEZONE PROTIV ADMIRE

LASK će se sastati sa FC Flyeralarm Admira u nedjelju, 8. novembra (14.30, uživo na Sky Sport Austria) u Raiffeisen Areni Linz. Crno-bijeli žele proširiti svoj niz pobjeda, Donji Austrijanci su na bod čekali tri utakmice.

TRENER I SPORTSKI DIREKTOR DOMINIK THALHAMMER:

“Trenutno nam ide dobro i pobijedili smo u sve posljednje četiri utakmice. I na kraju, ali ne najmanje važno, naše mentalno, fizičko i taktičko remek-djelo protiv Antwerpena daje nam puno snage za utakmicu protiv Admire. Sada se opet moramo potpuno koncentrirati na Bundesligu. “

LASK ih je dobio na poslednjih 6 medjusobnih duela:

Međusobni mečevi: LASK – ADMIRA
10.11.19 BUN LASK Admira 1 : 0
10.08.19 BUN Admira LASK 0 : 1
10.11.18 BUN LASK Admira 5 : 1
12.08.18 BUN Admira LASK 0 : 1
31.03.18 BUN Admira LASK 0 : 1
09.12.17 BUN LASK Admira 2 : 1

Facebook Comments

Comments

comments