15.11.2020

VIP PIRAMIDA 6.
————-
20:45 Austrija – Sj.Irska 2:1 win
1
1,22

20:45 Danska – Island 2:1 win
(Danska) daje gol
1,08

KVOTA: 1,32 WIN

ULOG: 89,50€ 

Mogući dobitak: 118,14 € WIN (sledeci ulog 118,14 €)
—————————-
– EUROPA: Liga nacija – Liga B – 5. kolo

Austrija za prvu poziciju dok Sjeverna Irska za nista!

Irce sam gledao protiv Slovacke i mogu reci da se radi o jednoj slaboj reprezentaciji koja ne zna igrati drugacije nego cekati na kontre, brane se i kad gube i mnogo su zivaca pocupali navijacima jer su od Slovacke gubili citav mec a branili se i onda uspjeli nekako autogolom izjednaciti ali porazeni na produzetke..

Moral ekipe bice jako nizak jer su propustili sansu da se plasiraju na Euro, ekipa je umorna nakon 120 minuta i ovde ce biti dosta rotacija kod gostiju..

Austrija sa Norveskom u borbi za prvu poziciju, ovo moraju dobiti i onda se nadati nekom kiksu Norvezana ciji je mec odgodjen protiv Rumunije u gostima zbog korone..
Ocekujem da domacin upise 3 boda i onda ceka kiks Norveske, sigurno su za klasu bolji od Irske..

– EUROPA: Liga nacija – Liga A – 5. kolo

Danska za prvu poziciju se bori dok je Island bez morala. Ispali su u 3 minute sa Eura, tacnije imali su Euro u dzepu i onda Madjarska na samom kraju utakmice zabija 2 komada i izbacuje Island koji je ovo takmicenje totalno zanemario pa su zato na 0 bodova..

Danskoj nakon korona problema se vracaju dosta bitni igraci i ocekujem da bar gol zabiju, to igram da mi prebaci kvotu na 1,32.

POSTAVE: https://prnt.sc/vjm2e5

Facebook Comments

Comments

comments