15.11.2020

VIP PIRAMIDA 5.
————
18:00 Nizozemska – Bosna i Hercegovina 3:1 win
1
1,40

ULOG: 63,93 €

Mogući dobitak: 89,50 € WIN (sledeci ulog 89,50 €)
————————-
EUROPA: Liga nacija – Liga A – 5. kolo

Frank de Bur zanimljivo jos nema pobjedu od kako je na klupi Holandije. U 4 meca 4 remija ali ocekujem da se to promjeni i to odmah danas. On je prvi trener u istoriji Holandiji koji nije uspio u prva 4 meca na klupi slaviti tako da je i njemu jasno da se mora po pobjedu..

Kada je BiH bila domacin bilo je 0:0 ali onaj ko je gledao utakmicu zna da je trebalo biti bar 0:2 za Holandiju ako ne vise jer su promasili bas puno sansi i zicera..

Ocekujem da se to danas vrati.

Prije svega BiH je oslabljena poprilicno. Dzeko je u izolaciji i nece igrati a pored njega će u ovom duelu biti bez Harisa Hajradinovića, Ajdina Hasića i Samira Zeljkovića zbog pozitivnog testa na korona virus. Ermedin Demirović ne može nastupiti zbog suspenzije i u dogovoru sa stručnim štabom vratio se u Njemačku, dok se Jasmin Burić povrijedio u prijateljskom susretu sa Iranom.

S druge strane Holandija ima dosta jaku reprezentaciju i pitanje je vremena kad ce se raspucati te upisati i tu prvu pobjedu pod palicom De Bura. Mislim da ce to biti danas protiv BiH jer su gosti dosta oslabljeni a i da su kompletni opet postoji odredjena razlika u kvalitetu.
Depay ce biti vjerujem glavna uzdanica domacina i ocekujem sva 3 boda za lale..
Facebook Comments

Comments

comments