09.12.2020

VIP VEĆA PIRAMIDA 2.
—————–
20:30 Partizan – Bahcesehir Koleji 88:75 win
Konačni pobjednik
1
1,30

20:45 Brentford – Derby C. 0:0 win
1X
1,14

19:00 PSG – Basaksehir 5:1 win
1
1,12

KVOTA: 1,66

ULOG: 66,00 €

Mogući dobitak: 109,56 € WIN (sledeci ulog 109,56 €)
————————–
– KOŠARKA EUROPA: Eurocup – 9. kolo

Partizan pobjedom rjesava pitanje prolaza u top 16 ekipa jer je Juventut dobio Veneziu sto ide u prilog Partizanu.
Protivnik je turska ekipa koja nema sanse za prolaz i dolaze rastereceno igrati. Ipak kvalitet je na strani Partizana, dobili su ih vec jednom u Turskoj pa zasto ne i u svojoj dvorani.

Zanimljivo da je turska ekipa 2 sata prije polaska za Beograd otpustila trenera Zafera Aktaša i ovaj mec vodice njegov pomocnik.

Bahcesehir ima cak 4 vezana poraza u turskom prvenstvu pa onda i nije cudo sto je trener dobio otkaz.

U ovom takmicenju uspjeli su samo do jedne pobjede i to zanimljivo iznenadili su Joventut ali prije toga 6 poraza i poslednji su u grupi.

Partizan ulazi u ovaj duel poslije dva jako tijesna poraza u ABA ligi. Prvo od Zvezde 86:85 i onda protiv Mornara nakon produzetaka 77:76.

Mislim da je turska ekipa idealan protivnik da se slavi, obezbjedi plasman dalje te ubrizga potrebna doza samopuzdanja igracima. Bitno da se vratio i Jaramaz, tu su odlicni Miller, Paige, Gordic, Thomas, Mosley itd itd.

Kvalitet na strani Partizana samo da ne bude balkanski mentalitet ”lako cemo”.
Ne ocekujem lagan mec ali Partizan bi morao slaviti.

– ENGLESKA: Championship – 17. kolo

Brentford je ozbiljna ekipa koja je prosle sezone umalo usla u Premijer ligu. Ispali su od Fulhama u dvomecu i sada se ponovo bore za isti cilj.

Trenutno su ispod crte za play off ali pobjedom skacu na cak 3. poziciju i na samo -1 bod od Norwicha i Bournemotha koji su na vrhu sa po 31 bod i drze mjesta za direktan plasman u Premijer Ligu.

Bretford je neporazen 9 kola u nizu a proslo kolo primili su gol za 2:2 od Blackburna pred kraj meca pa ocekujem danas vise paznje i vise ozbiljnosti u odbrani.

Nemaju bitne i friske izostanke, fale Christian Norgaard , Mads Roerslev i Shandon Baptiste.
Derby County je u zoni ispadanja ali u zadnje vrijeme poboljsao igru i rezultate pa su tako neporazeni u zadnja 3 kola gdje su dva puta igrali remi te proslo kolo uspjeli dobiti Millwal u gostima 0:1.

Ipak ne vjerujem Runiju kao treneru, premalo iskustva ima i realno Derby nije na nivou Brentforda.

Gostima fali samo suspendovani Nathan Byrne.

Zadnja 3 medjusobna duela Brentford je rjesio u svoju korist;

Međusobni mečevi: BRENTFORD – DERBY
26.08.20 CF Brentford Derby 3 : 0
11.07.20 CHA Derby Brentford 1 : 3
31.08.19 CHA Brentford Derby 3 : 0

– Grupa H

Znam da cekamo PSG na maloj piramidi ali stavicu ga i ovde jer smatram da jednostavno moraju bar do kakvog takvog trijumfa. Juce skandal izbio zbog rasisma, to znate svi, prekinuli su mec veoma brzo pa se nastavlja negdje od 15. minute danas..

Basaksehir je ispao to je jasno ali vidjeli smo juce da ce biti agresivni i tvrd orah.

Ipak PSG sada pobjedom preuzima prvu poziciju sto nije mala stvar. Kvalitetniji su, dvojica turaka su brzo dobila zute kartone pa ce sada morati opreznije.

Parizani u dosta jakom sastavu sa Neymarom i Mbappeom napred a ako uzmemo u obzir da se turci nece braniti parizanima je dovoljna i jedna dobra kontra za gol a kasnije sta naprave..

Uglavnom ici ce sigurno na pobjedu pogotovo jer su rastereceni znajuci da su prosli dalje ali sada je samo pitanje da li sa prve pozicije u grupi ili druge.

Misljenja sam da ce ipak sa prve. U Turskoj su slavili 0:2. Ne ocekujem kazem da ih pregaze, nama dovoljan i neki minimalan trijumf.

Facebook Comments

Comments

comments