13.12.2020

FREE VIP DUBL:
——-
18:00 Genoa – Juventus 1:3 win
2
1,35

16:45 PSV – Utrecht 2:1 win
1
1,60

KVOTA: 2,16 WIN
—————–
– ITALIJA: Serie A – 11. kolo

Juve uzeo i prvu poziciju u grupi Lige Sampiona dobivsi Barcelonu i to u gostima 0:3. Sada ih ceka domace prvenstvo i pod moranje pobjeda jer Milan bjezi 6 bodova na vrhu tablice a protivnik je bar za jednu klasu slabiji od stare dame..

Za juve je dosta bitno da se vratio Ronaldo, 3 vezane pobjede, poslednja kazem nad Barcelonom i to 3:0 a Genoa grca u zoni ispadanja i ceka ih velika borba za opstanak.

Da stvar bude gore fali im 6 igraca. Out su Federico Marchetti, Davide Biraschi, Davide Zappacosta, Cristian Zapata,  Domenico Criscito i Francesco Cassata.

Vjerovatna postava:
Perin; Bani, Goldaniga, Masiello; Ghiglione, Sturaro, Badelj, Lerager, Pellegrini; Scamacca, Shomurodov
Juventus:

Szczesny; Cuadrado, de Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Kulusevski, Bentancur, McKennie, Chiesa; Morata, Ronaldo

– NIZOZEMSKA: Eredivisie – 12. kolo

PSV u cetvrtak zapecetio prvu poziciju grupe E u Ligi Evrope pobjedom 4:0 nad Omoniom gdje je trener domacih dosta prosarao sastav i sutra ih ceka duel u domacem prvenstvu gdje se mora po 3 boda jer Ajax bjezi vec 6 bodova.

PSV u zadnjih 7 duela 2 remija i 5 pobjeda, dakle bez poraza. Proslo kolo izvukli su remi kod Heerenvena u 90+ za 2:2 ali danas protiv Utrechta ocekujem sva 3 boda.

Utrecht je proslo kolo igrao 1:1 sa jednom od najslabijih ekipa lige Den Haagom. Da stvar bude gore tu je Dalmau dobio crveni karton i on je suspendovan.

Utrecht inace ne zna za pobjedu vec 5 kola u nizu gdje su 3 za redom igrali remi.

PSV je cini se trenutno prevelik zalogaj za goste koji su van ritma dok je kod domacina sasvim suprotna situacija.

Kod domacih mozda spomenuti izostanke Mauro Juniora i Zahavia dok gosti pored suspendovan Dalmaua ce biti i bez povredjenog veznjaka Adam Mahera..

PSV takodje zeli osvetu jer poslednji put Utrecht ih je na svom terenu dobio 3:0.

Facebook Comments

Comments

comments