22.12.2020

VIP NBA DUBL:
———————
01:00 Brooklyn – Golden State
Broj koševa Brooklyn/K.Durant (26.5) 22
VIŠE 1,85

01:00 Brooklyn – Golden State
Broj koševa Golden State/S.Curry (27.5) 20
Više 1,85

KVOTA: 3,42 BLOWOUT
————————————–
SAD: NBA

KREĆEMO I SA NBA!

Prvi mec nove sezone otvaraju netsi i wariorsi a ja nisam imao previse dileme za prvi predlog s ovog duela…

Durantula je preskocio citavu proslu sezonu zbog povrede. Bruklin je imao velike planove ali upravo povreda Duranta kao i mnoge druge poremetili su im planove pa se ipak od ove sezone ocekuje puno jer su zadrzali Irvinga pa imaju tak odlican dvojac Irving-Durant i kad se tu jos doda odlicni Dinwiddie te jedan od boljih trojkasa Joe Haris sasvim je realno
ocekivati od Bruklina ove sezone siguran play off a za dalje cemo vidjeti..

Da se vratim Durantu.. Iako Bruklin ima dosta potrosaca (Irving, Dinwiddie, LeVert, Harris) misljenja sam da ce biti prostora za 27+ Duranta..

Prvi mec sezone gdje ce biti silno motivisan, ne samo sto mu je to prvi oficijalni mec nakon dugo vremena nego i zbog cinjenice da igra protiv bivseg kluba s kojima se nije rastao kako dolikuje te je ostalo dosta neizmirenih racuna..

Durant u pripremnim duelima dva meca odigrao i to naravno oba sa skracenim minutama, u prvom upisao 15 poena a u drugom bio najbolji strijelac meca sa 25 poena..

Veceras ga ceka puno deblja minutaza i ocekujem od njega 15+ suteva i plus slobodna bacanja koja izvodi perfektno mislim sve skupa da je dovoljno za 27+ poena..

Wariorsima se vratio Curry sto je dobro za ovaj pik jer mogu drzati donekle egal mec, da ne bude rani blowout. Zdrav je i Wiggins pa zajedno sa novajlijom iz Phoenixa Oubreom nanosice najvise stete netsima cija odbrana je slabija strana i to nije krio ni trener..

Takodje je bitna cinjenica da nema Draymond Greena kod Golden Stejta jer to je igrac koji mislim da je jedini koji bi mogao malo usporiti Duranta, osim njega ne vidim nijedno tijelo dovoljno sposobno da limitira Durantulu.

Pitanje je samo koliko ce velika minutaza biti te broj suteva naravno i da ne mec ne ode u blowout, inace ovu marginu bi morao prebaciti bez previse muke jer oba tima igraju dosta brzo sto Durantu i te kako odgovara.

– SAD: NBA

Curry napokon na parketu. Skoro cijelu proslu sezonu je propustio zbog povrede. Inace Wariorsi su imali velike pehove, povrede i Klay Thompsona i Currija i Green cesto nije igrao pa su bili dosta puta kanta za nabijanje..

Sada je tu trio Curry-Wiggins-Oubre koji bi trebali nositi 90% poena GSW-a barem dok se ne oporavi Klay Thompson.

Curry protiv Duranta, bice dosta zanimljivo i jasno je da ce Curry ovde najvise puta potegnuti te da ima najvece ovlasti sto je logicno. Wiggins je bio dosta bojazljiv sto se tice broja suteva prosle sezone, vidjecemo ove, Oubre nije igrac koji forsira ali zato Curry svojih 7-8+ pokusaja za 3 poena mora ispucati..

U pripremama je imao dvije partije preko ove margine, ove po 29 poena i u obe uzeo 20+ suteva..

Dakle jasno je da je zeljan igre, ima dobar matchup jer Irving je daleko od dobrog defendera. Da ne spominjemo trojke s parkinga koje je sposoban utrpati i koje ne moze niko braniti.

U jednom run&gun mecu nadam se samo da ce ga sluziti sut za 3 poena i onda bi i veceras trebao 28+ poena upisati.

Facebook Comments

Comments

comments