22.12.2020

VIP NBA PREDLOG: 04:00 L.A. Lakers – L.A. Clippers
Broj koševa L.A. Clippers/P.George (21.5)
VIŠE 1,85 33 WIN
—————————————
SAD: NBA

U prvom kolu vec derbi..

Ovde moram uzimam Paul Georgea u over bez obzira na odbranu Lakersa koja zna odigrati dosta dobro medjutim PG mora potegnuti veceras i ne samo veceras nego citavu sezonu..

Clippersi su ga zakljucali u svoje redove i produzio je ugovor za jos 5 godina i vrtoglave cifre tako da je vrijeme da se ovaj igrac pocne isplacivati..

Veceras u redovima Clippersa nema Morrisa.

**Marcus Morris (knee) ruled out for Tuesday.**

Umjesto njega u petorku bi trebao Patterson ili pridoslica Batum koji je bio kriminalno los u Hornetsima te uzimao jako malu porciju suteva..

Bilo kako bilo Leonard i George su faktori koji moraju na svojim ledjima iznijeti preko 25 poena obojica ako Clippersi zele ovde trijumf to je popriclino jasno..

Rjesili su se Harrella koji ce veceras biti nasuprot u taboru Lakersa a doveli Ibaku koji ce nadomjestati Harrellove defanzivne propuste.

Ibaka je dobar igrac ali u reketu protiv bivseg saigraca Gasola tesko je do laganih poena..

Na Leonardu se uvjek stegne najvise odbrana jer je glavna karika i cesto gledamo duele njega i LeBrona tako da George mora proraditi onako kako dolikuje njegovom imenu.

To govorim jer je znao dosta puta i prosle sezone odigrati kriminalno ali potpisom novog ugovora te vodjen cinjenicom da zna sta se od njega ocekuje ovde 22 poena od njega je i vise nego realno ocekivati.

Odlican trojkas sto je bitno i da ga malo sut posluzi te da udje hrabrije u duel moze bez problema ovu marginu prebaciti.

Treba reci da je poslednja dva duela protiv Lakersa ubacivao 31 i 30 poena.

Facebook Comments

Comments

comments