23.12.2020

VIP NBA PREDLOG: 04:30 Phoenix – Dallas
Broj koševa Phoenix/D.Ayton (17.5)
VIŠE 1,85
———————————
SAD: NBA

Phoenix ulazi u novu sezonu sa par promjena.

Dosao je veteran Chris Paul na mjesto pleja a otisli Rubio i Oubre.

Ovde uzimam covjeka koji ima najpovoljniji matchup i koji bi mogao dosta profitirati dolaskom upravo Chris Paula koji je tata igrice i za pik&rol i razne akcije gdje se centru daju cisti poeni..

To je radio u Hjustonu sa Capelu, u Oklahomi sa Adamsom i ovde mladi Ayton imace i te kako dosta laksi posao sa njim u igri i jako je bitna saradnja njih dvojice.

Kada buker bude zatvoren, ostajace opcije ili da Paul zavrsava sam ili da se kreira za Aytona.

Ayton je jedan od talentovanijih centara lige, to je moje skromno misljenje. Odlicno prati igru, nije trom, moze i te kako i 1 na 1 igrati a i sasvim solidan suter sa poludistance..

Matchup u vidu Dwight Powela cini se dosta povoljan jer Dallas je pustao puno prosle sezone na C poziciji pa ce i ove imati problem sigurno.

Richardson moze koliko toliko ustopati Bookera, Chris Paul i nije doveden da trpa nemilice poene i forsira suteve tako da bi Ayton mogao i morao biti bitna karika u napadu Phoenixa ove sezone pored naravno prve violine Bookera kojem ce takodje
sad biti lakse jer ce manje morati sam kreirati suteve, to ce vecinom raditi Paul..

Jedini problem Aytona prosle sezone moze se reci bili su faul problemi. Jos nije sazreo skroz pa je cesto brzo skupljao licne greske sto se nadam da ove sezone nece biti slucaj i u ovom matchupu ocekujem da bude efikasan te da upise 18+ poena.

Facebook Comments

Comments

comments